Annons
Annons


MINA MÅL MED TRÄNINGEN


IMG_7437.JPGFlera av er har frågat vad jag har för mål med min egen träning så därför tänkte jag dela med mig av dem. 

Det senaste året har jag haft som mål att förbättra min ryggstyrka då jag i hela mitt liv haft problem och ont i min nacke vilket beror mycket på en för svag rygg i kombination med ett för stelt bröst. Dörför har jag kört ett rehabprogram för ryggen då jag i vanliga övningar som tex Chins och latsdrag inte hittat kontakten med ryggen tidigare. Det har skett en stor förändring och ryggen är så mycket starkare vilket gör att jag nu har lätt att hitta kontakt med den i de flesta ryggövningar. Mitt mål nu är att kunna göra Chins (breda)  helt själv, vilket jag aldrig tidigare kunnat. För 2 veckor sedan testade jag och jag lyckades köra 2 chins på raken helt själv! Woop!

Så med min överkropp så jobbar jag på en mer uthållig styrka medan jag på min underkropp försöker jobba upp mer volym och speciellt på baksidan. Jag har väldigt långa ben och armar och har långa smala muskler vilket gör att jag har svårt att få volym men det har skett en enorm utveckling och just nu är jag toppennöjd men det är ett ständigt jobb att hålla kvar musklerna. Så fort jag slutar styrketräna och äta rätt så försvinner musklerna på ben och armar och jag blir en slapp spinkis 🙁 Så jag fortsätter att köra på. Just nu har jag även som mål att bli starkare i mina djupa squats som jag tidigare haft problem med pga. överrörliga leder, för svag baksida och för stela vader. Jag kör ett 6 veckors squat program som Alexandra visat mig och är nu inne på vecka nr 5 och snart framme vid mitt mål 50kg. Efter de här 6 veckorna kommer jag köra 6 v till med ett mål på 55kg och sedan fortsätta jobba mig uppåt.

Förutom de målen så har jag även som mål att bli bättre på Pole Dance, skapa bättre rörlighet i överkroppen och att köra 1 pulshöjande pass i veckan för att verkligen svettas ut och behålla den kondition jag har. Jag är supernöjd med den kropp och fysik jag har nu faktiskt och känner mig stark. Men jag skulle faktiskt vilja lägga på mig lite mer fett för jag har börjat tycka det klär mig bättre och det gör att jag känner mig både starkare och slipper frysa under vintern 😀 haha.

Så nu vill jag gärna veta vad ni har för mål med er träning? Tell me?!

Englsih: You want to know what goals I have with my training so here they are…

The last year I tried to approve my back strength and I´ve really got results. Now my new goal is to do chins by my self (wide grip). I´ve never done it before but last week I did 2 in a row. Yeey! I will keep on working on my back strength!

On my lower body I want more volume and especially on the backside. I have very long arms and legs so it´s very hard for me to build volume on my body but my training has paid off and I´m very happy with my legs right now but I need to keep on do heavy weight lifting and eat the right food because if I stop my muscles will disappear and I will get tiny legs and butt again. I also work on my deep squats. I´ll do a 6 weeks squat program that Alexandra showed me. I´m on my week 5 now and soon on my goal 50kg. I think I´ll do 6 more weeks after that with a new goal and keep on lifting 🙂 

I also want to be a better Pole Dancer and learn new tricks, I want to improve my flexibility in my upper body and I also want to do at least 1 cardio workout/week to maintain fitness. I´m very happy about my body right now and I feel very strong! Maybe I want some more fat on my body just because it suits me better and keep me warm in winer 😉

So, what are your goals with training? Please tell me?!

Annons
24 kommentarer | Translate


Annons
Laddar