Annons
Annons


MINA HÅRTIPS!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Nu tänkte jag snacka lite om mitt hår. Jag har ju börjat spara ut min egen hårfärg sedan ganska lång tids tillbaka. Varje igång jag har varit hos frisören så har de gjort färre och färre slingor för att få en smooth övergång för att jag sedan inte ska behöva gå och färga något alls om jag inte vill. Nu har jag inte gjort några slingor sedan november och kommer nog vänta ett bra tag till innan jag gör nya. Kanske gör någon high light fram i luggen.

Annons

På bilderna ovan ser man min naturliga hårfärg tydligt och den är ganska mörk, men konstigt vore väl annars då hela min familj och släkt har jätte mörkbrunt hår. 

Igår var jag och satte i några nya slingor med löshår för att få det lite tjockare där fram. Det håret jag hade innan vara alldeles för blont i fästena så nu hade mitt nya hår med brunt längts in och blonda toppar kommit och det blev så bra! Äntligen kan jag sätta upp håret utan att det syns någon slinga.

Har även fått massa frågor om vad jag använder för hårvårdsprodukter. Jag kan säga att jag nu hittat mina absoluta favoriter och det är Volym serien från Maria Nila. Ni hittar hela serien HÄR! (adlink) Har aldrig varit så nöjd med någon hårvård innan. Det vårdar håret utan att det ska bli så där äckligt glansigt och flygigt som mitt hår blir av alla ”proffsprodxukter”. Sedan brukar jag också köra en inpackning över natten med DENNA kokosolja (reklamlänk till Welloteket) ca 1-2 gånger i månaden. Det gör verkligen susen!

7 kommentarer till “MINA HÅRTIPS!”

  1. Fast det där är inte mörkt! Ser mer ut som mörkblont eller ljusbrunt. 😊.
    Blont är alltså inte bara ljusblont.

    1. Det beror på vad man jämför med haha. Mina toppar är ljusa för mig och då är botten mörk men absolut inte mörkbrun. Har mörkblont/ljusbrunt som du säger 🙂

  2. Inpackning med kokosolja är det absolut bästa jag testat ! Värmer du den innan så den blir flytande? Mitt hår är lockigt och blir lätt frizzigt men den här inpackningen löser alla mina hårproblem 😍

    1. Ja det absolut bästa! Nej jag har den i mitt badrum som är runt 25 grader och då är den ganska mjuk och perfekt att lägga i håret. Har du en sådan tub som jag länkade till och den är för hård är det bara att skölja den i varmt vatten under kranen en liten stund. 🙂 Kokosolja är bäst! <3

  3. Jag har hört att maria nilas produkter gör håret lite mer fett än vanligt? Jag har redan EXTREMT fett hår, så jag undrar är det sant?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar