Annons
Annons


MINA GRÖNA VÄXTER!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

God morgon älskade vänner! Ni som följt mig på youtube vet att jag blivit helt galen i att shoppa blommor. Haha. Tycker det blir så himla mysigt med gröna växter hemma + att luften känns bättre. Kanske bara inbillar mig? Men i alla fall så tänkte jag visa alla mina nya blommor jag inhandlat det senaste.

Annons

Ovan ser ni mitt nya citronträd. Har länge velat ha ett och var på väg att köpa ett i höstas men ville vänta tills vi varit i Thailand då det annars lätt kan dö. Så nöjd och tyckte det passade perfekt i köksfönstret.


Ampel är från Lagerhaus // Krukan hittar ni här!

Sedan inhandlade jag denna ampel med denna söta blomma (kommer ej ihåg vad den heter?). Är sååå nöjd! Vi har så höga fönster i köket och inga gardiner så blev jättefint med ampel. Ska nog köpa några till faktiskt.


Piedistal hittar ni här! // Kaktus hittar ni här! // Guldkruka H&M Home // Ask med ananas fick jag i present så vet inte vart den är från.

Köpte även denna lilla Piedestal då jag älskar olika nivåer i fönster. Blomman tipsade Lilla P mig om att köpa då den ska rena luften eller något sådant. Haha. Den heter Dr Westerlund och doftar typ lite citron tycker jag. Väldigt fräsch!


Stor piedestal hittar ni här! // Liten piedestal hittar ni här! // Gröna sittpuffen hittar ni här! (reklamlänk via Apprl)  

Till vardagsrummet så köpte jag 2 Piedestaler att ha bredvid TV-bänken. I den ena har jag en murgröna och den andra kommer jag inte ihåg vad den hette. Haha typiskt mig att glömma bort namnen. Någon av e kanske vet?


Guldkaktus från Mio // Doftljus från H&M Home

På TV-bänken så köpte jag min favorit kaktus. Tycker den är små sjukt snygg! Måste dock köpa ett fat till krukan.

I hörnet i vardagsrummet har vi ställt en Kimbalafikus (tror jag den heter?). Jag har i alla fall spanat in denna växten länge men inte hittat någon fin. Nu hittade mitt älskade hjärta denna och köpte den i alla hjärtansdagpresent. Älskar den! Bredvid här ska vi köpa en stor golvspegel och ha denna sjukt snygga lampa bredvid.


Blå/guld krukor hittar ni här! // Guldfat kommer jag ej ihåg vart jag köpt // Tavlor Desenio // Vit dotkruka hittar ni här!

Har även köpt en liten Monstera till sovrummet som är den högre växten i den blå/guldiga krukan.  Monstera är så snygga tycker jag och har som plan att denna ska bli så stor och fin tillslut! Tycker dock den passade väldigt fint just här på byrån.

Det var alla mina nya blomtillskott i hemmet. Vad tycker ni? Har ni några andra blomsorter ni tycker skulle passa hos oss?

9 kommentarer till “MINA GRÖNA VÄXTER!”

  1. Hej Ida!
    Jag har en fråga angående IBS som jag gärna skulle vilja att du svarar på. Jag har IBS och försöker gå efter foodmap och kost som är anpassat för IBS. Det funkar tyvärr sådär och jag kan inte äta en viss mängd utan att min mage kollapsar. Det var helt okej ett tag men nu är min mage dålig igen och är uppsvälld hela tiden, det går perioder då jag har förstoppningar till att magen sen är helt ok. Om jag äter mindre funkar magen bättre men problemet är att jag går ner i vikt då och blir trött, och det vill jag ju inte bli! Äter jag normala portioner blir jag piggare men magen är ständigt uppsvälld. Har du något tips på vad jag kan göra?! det börjar verkligen bli jobbigt nu.

    1. Hej! Usch vad jobbigt, jag svarar på det här i ett inlägg längre fram då jag tror fler är intresserade av att läsa det. Hoppas det går bra 🙂 kram!

  2. Åh Ida, kan du inte länka till lampan du visade upp i vloggen som du ska ha vid tavlan i vardagsrummet??? Såååå fin 😍

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar