Annons
Annons


MINA FÖRÄLDRAR LÅTER MIG INTE ÄTA HÄLSOSAMT, VAD SKA JAG GÖRA?


nyttig-frukost-ida-wargEtt önskat inlägg från er…

”Hej Ida! Minns att för några månader sedan så gjorde du ett inlägg om utebliven mens vid träning och lät oss läsare diskutera det och ge varandra tips i kommentarerna. Kan inte du göra likadant fast om hur vi unga tjejer gör för att komma överens med våra föräldrar om en hälsosam livsstil.

Annons

Mina egna föräldrar låter mig leva hälsosam till typ 90% men ex så har vi kommit överens om att äta rött kött 1gång/vecka. Men vad jag har förstått så låter inte alla föräldrar sina barn äta hälsosamt. Kan inte du göra ett inlägg där du tipsar lite och sedan låter oss diskutera och byta tips? :) Bara en idé, hade varit kul om du gjorde det! Kram!”

Hej fina du och självklart kan jag göra det. Får ofta frågor om just det här hur man ska kunna övertyga sina föräldrar att köpa hälsosam mat och vad jag förstått det på er så är det många gånger föräldrarna inte förstår. Så dela gärna med er av alla erfarenheter ni har?

Får ni bestämma mycket över maten hemma? Har någon av er lyckats övertala era föräldrar? Hur gjorde ni? Är du kanske en förälder och hur tänker du då i matfrågan? Lyssnar du på dina barns matönskemål? 

31 kommentarer | Translate


Annons
Laddar