Annons
Annons


MINA BÄSTA FOTOTIPS


Nikonnikon2Nikon1(Inlägg i samarbete med Nikon)

Hej mina finisar! Sedan jag blev ambassdör för Nikon så har jag blivit mer och mer intresserad av fotografering så tänkte dela med mig av mina bästa tips till att göra fotografering lite roligare.

Kameran – Investera i en grym kamera som man kan byta objektiv med. Det är en helt annan grej och man får så mycket finare bilder än med en mobil eller kompaktkamera.

Kort skärpedjupJag älskar verkligen när man leker med skärpedjupet och får en riktigt skarp bild på en person/föremål och sedan blir det suddigt i bakgrunden (Så som på de 2 sista bilerna ovan). MUMS!

LjusetMitt absolut bästa tips till ett bra foto förutom en grym kamera är ljuset! Dagsljus är magi och bättre än alla lampor! Därför så tycker jag att det är så tråkigt att fota inne i gymmet som ofta har gula lampor och gult golv! Ahhh, varför blev jag träningbloggare för?! haha.

Wi-FiAlltså skaffa en kamera med Wi-Fi! Nikons nya kameror har Wi-Fi som gör att man vart och när som helst kan föra över bilderna direkt i telefonen på någon min (Se bild 2 & 3 ovan). Så himla smidigt!

Jag använder mig av D750 och ett 24-70mm objektiv. Den är ganska tung, så när jag inte orkar släpa med den så tar jag med min mindre systemkamera D5500 som också är grym eller min lilla J5 som slinker ner i vilken handväska som helst och perfekt att ta med på event eller när man reser.

//English: Use google translate.

Annons

13 kommentarer | Translate


Annons
Laddar