Annons
Annons


MIN OUTFIT


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Flera frågade vart mina kläder, skor och halsband är från så tänkte jag lika gärna kunde skriva det i ett inlägg. Jeansen har jag 2 par av då det är mina favoritjeans. Älskar dem! Skorna är också nya favoriter och har dem både i vitt och svart. Sedan de små bollarna köpte jag på Scorett. Sedan den röda t-shirten är också en favorit och den kostar bara 59kr så har köpte den i typ alla färger.

Annons

(Adlinks)
Jeans här! (reklamlänk via Apprl)
Röd t-shirt här! (reklamlänk via Apprl)
Halsband/choker här! (reklamlänk via Apprl)
PUMA Skor här!

4 kommentarer till “MIN OUTFIT”

  1. Hej Ida! Kan inte du berätta hur du gjorde i matväg för att bli frisk från uppblåsthet? Tålde du frukt och sånt från början eller har du vant din mage? Jag har svårt med frukt och fibrer.. Sötpotatis går inte.. Har du tips?

  2. Hej Ida. Du, har du något emot skånska? Kunde inte släppa den kommentaren du släppte i idoleftersnack. För skånska är lika mycket svenska som stockholmska. Och vad säger du om värmlänska och andra dialekter som finns i Sverige?

    1. Haha åh nej verkligen inte! Älskr skånska. Det var jag som inte hörde vad han sjöng pga. hans fan-club och sedan skämtade Per om att det var skånskan 🙂 <3 Jag själv pratar ju nästan värmländska och hela min släkt gör det så jag älskar det. Älskar alla dialekter 🙂 Tycker rikssvenska är tråkigt! Skånska och norrländska är mina favoriter 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar