Annons
Annons


MIN OCH VIKTORS EGNA LÅT


Hej igen vänner! Vill bara hoppa in här igen och posta denna video från Viktors youtubekanal då jag och Viktor var i studion och spelade in en låt. Haha OMG ni fattar inte hur nervös jag var. Jag sjunger aldrig och speciellt inte för andra människor och speciellt inte för proffs. Haha. JESUS!

Annons

Vi spelade in en vers och en refräng men vi tyckte den blev så bra så vi ska spela in resten när jag kommer hem igen. Så vill ni höra mig sjunga så kolla på videon och ni kan höra det färdiga resultatet i slutet av videon. 🙂 Puss, I

3 kommentarer till “MIN OCH VIKTORS EGNA LÅT”

  1. Hej fina Ida!!!
    Jag vill få en stark & fin mage!
    Jag vet redan vad jag ska för kost men är osäker på vad för övningar som ger bäst resultat? Kan inte du skriva ner dina favorit övningar & vilka du tror skulle ge bäst resultat?

    Kram kram älskar dig!! <3

  2. Hei Ida 🙂 Jeg er en fast leser fra Norge, som elsker ditt gode humør og tips. Jeg tittet i bloggarkivet ditt, og ser at du annonsert hudpleieserien Mille Ulivi. Jeg er på utkikk etter ny hudpleieserie, da jeg har svært følsomhud og en del allergier. Vil derfor ha noe som er så naturlig som mulig og økologisk. Vil du annbefale Mille Ulivi? Er dette noe du bruker i din hudpleierutine?
    Klem Hanna

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar