Annons
Annons


MIN LATISSIMUS ÄR SLUT


Yes då var denna jobbveckan avklarad. Eller kanske inte riktigt än… har ju faktiskt 1 klient och 1 privatlektion imorgon så ska spendera kvällen åt att koreografera. Wihoo. 🙂

I alla fall så har jag precis kommit hem efter att ha varit och tränat själv + 1 klient. Körde ett pass med Sid som äger fitnessguru. Vi körde 50 chins var, uppdelat som vi ville + excentrisk mage. Jag kommer ha TRÄNINGSVÄRK i Latissimus Dorsi (=rygg) imorgon. Fy fan! Har faktiskt inte kört ett riktigt styrke pass på flera veckor och känner hur mina muskler försvunnit 🙁 Mina ben börjar se ut som stickor då mina muskler försvinner. TYPISKT jag som kämpat så! haha.

Annons

I alla fall så visade mig Sid att de börjat få in lite kläder i webbshoppen, bland annat dessa snygga t-shirts…

Riktigt snygga och jätte skönt material. Nästan så jag också vill ha en sådan 🙂

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar