Annons
Annons


MIN KOMPIS HÄRMAR MIG, VAD SKA JAG GÖRA?


question answerHej Ida! Jag älskar din blogg för den peppar alltid mig. Nu är jag hemma och är sjuk o då är det de bästa tillfället att kolla in den! Jag har ett litet problem som jag skulle behöva lite hjälp med av dig kanske? Jag har en kompis som skryter rätt mycket om vad hon kan.

Annons

Jag har alltid varit några snäpp bättre än henne på nästan allt men jag har lite svårt för att lyckas med spagat. Det skryter hon om jättemycket och det får liksom inte mig att må bättre… Nu har hon också börjat att typ kopiera mitt liv t.ex att hon börjar på min dans som jag helst inte ville att hon börjar med, hon har också börjat på min gymnastik och det är inte kul får där säger hon bara “åh Anna! Nu kan jag flickis” mm. Hon försöker också att ta min bästa vän ifrån mig. Som en gång förut när hon ljög om att min bästa vän sa att hon inte tyckte att det va kul att va med mig och det tycker inte jag är skysst!! Hon kopierar också såna småsaker som att köpa samma väska o andra saker. Jag skulle behöver något tips på hur jag ska tänka när jag umgås med henne. För att jag inte ska bli sur elr ledsen. Sååå tacksam för svar!! 

(I min klass är det också så att man ska ha stora bröst o sånt men eftersom att jag tränar 5 dagar i veckan så har inte jag stora bröst. Jag tycker att alla killar i klassen överdriver jättemycket om de här för de är bara 12 o snart 13 år. Det skulle vara skönt om det nån gång fanns en kille som inte brydde sig om det!!)

SVAR: Hej Anna oc tack snälla för din kommentar! Jag förstår vad du menar då jag själv haft många kompisar som beter sig som din vän. När jag var yngre så blev jag superirriterad på när någon härmade mig men nu har jag lärt mig att ta det som en komplimang istället. Ja menar om någon vän köper samma kläder, kopierar mina recept, när andra bloggare kopierar min veckans utmaning eller som nu senast när biggest looser kopierar min veckans utmaning så tar jag det som en komplimang för då tycker de att jag gjort något bra och inspireras av mina idéer. Din vän kanske inte erkänner det men hon ser antagligen upp till dig och tycker du är häftig och vill vara som dig. Så även om du blir irriterad så ta det med ett leende och tänk på att hon bara ser upp till dig och försök ha kul tillsammans både på dansen och gymnastiken.

Det där med killar och bröst kommer att gå över. Just i den åldern är det väldigt spännande med just bröst men som sagt så går det över när killarna växer upp och blir lite mer mogna så bry dig inte om det. Du är fin som du är! Kramis

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

19 kommentarer | Translate


Annons
Laddar