Annons
Annons


MIDDAG PÅ BALKONGEN


Puh har nog aldrig bärt så här mycket någonsin som jag gjort denna veckan under flytten! Är helt slut!

Jag och hjärtat har varit på Ikea idag och hadlat nödvändiga grejer. Bäst av allt var den söta lilla utemöbeln till balkongen. Det blev hur mysigt som helst och vi har precis avnjutit vår första middag ute på balkongen.

Annons

Det blev en kycklingsallad med fullkornspasta. Hur gott som helst! Känns som att maten alltid blir mycket godare när man får äta den ute.

Tycker inte ni det också? Varför är det så för?

Kommentarer till “MIDDAG PÅ BALKONGEN”

  1. Ja det är väl så. Men det känns som att man kommer in om man söker igen och igen och igen för då vill man det verkligen. Och ska jag gå en förberedande linje blir det så mycket pengar i slutändan. Dessutom har jag inte sökt någon och nu är det väl försent, förutom BA i Umeå men där har jag ingen lust att gå. Jag tar klasser i Göteborg och funderar på att fortsätta med det eftersom jag måste jobba på dagen för att tjäna pengar. Det är väl mina planer i höst. Allt jag vill är att dansa men jag måste skaffa pengar först känner jag. Kram! <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar