Annons
Annons


MAT MAT MAT


Yes då var man igång igen efter ett välbehövligt lov! Måste säga att det var riktigt skönt att dansa lite igen!

Efter skolan har jag varit på verkstaden med min dator! Förlåt ordvalet med HELVETES JÄVLA SKIT! En lampa i skärmen har gått sönder och därför måste jag byta hela skärmen och det kommer kosta minst 3000kr! kan lika gärna köpa en ny dator då så får vl göra det 🙁 Jag som älskade min dator så mycket! R.I.P. <3

Nu ska jag äta upp den fruktansvärt goda Thaigrytan jag tillagat! Älskar stark mat så har hällt i en halv burk Sambal oleke, vitlök, lime och massa kryddor! MUMS!

När jag ätit upp ska jag berätta om den hemliga grejen! Haha ni har fått vänta länge på det nu 😀 Puss så länge…

Annons

2 kommentarer till “MAT MAT MAT”

  1. Jasså, är du med i Sunblock alltså. Tyckte jag kände igen ditt namn också men trodde inte att någon därifrån skulle läsa min blogg, hehe. Nu blir jag väldigt glad! Med mig är det bra också. Har precis kollat lite på tv. Vore kul att få intervjua er! 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar