Annons
Annons


MÄT FETTPROCENTEN PÅ KROPPEN


Sist gång jag var på gymmet så tvingade min PT mig att mäta min fettprocent på kroppen eftersom han vill hålla koll på den! Har mätt den tidigare i vår detta året och då var den lite för låg och jag har kämpat under sommaren att få upp den till lagom och så därför var jag lite nervös över mätningen.

Annons

Men det gick bra! I våras låg min fettprocent på 11,4% och nu hade jag 16%. Trivs mycket bättre i min nya fettprocent, ser faktiskt mycket starkare ut 🙂

Läste att:

Kvinnor bör ligga någonstans mellan 15 – 35

Män bör ligga någonstans mellan 5 – 20.

Mätte mig med en kaliper…

Min PT nöp tag i mitt underhudsfett på några speciella punkter med denna tång och räknade sedan ut min fettprocent!

2 kommentarer till “MÄT FETTPROCENTEN PÅ KROPPEN”

    1. Yes de har blivit större och det är jag jätte glad för eftersom jag har svårt för att få större ben! Men styrketräning hjälper!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar