Annons
Annons


MÅSTE JAG ANVÄNDA PROTEINPULVER


choklad-kokos-smoothie

I min chokladsmoothie innan träning boostar jag alltid med vassle chokladprotein

Jag har en fråga om kosttillskott, eller flera kanske snarare ? Det är ju en djungel som sagt. Men om man tränar 3 gånger i veckan på gym behöver man äta proteinpulver efter träning eller bcaa i samband med träning? Är aminosyrorna bra även om man inte tränar jättehårt? Är i alla fall det jag fått för mig.

Annons

Älskar din blogg och youtube inlägg! <3

SVAR: Hej fina du och tack snälla vad glad jag blir ♥ Ja det är en djungel där ute och mitt bästa råd är att se till att alltid välja ekologiskt och naturligt utan massa sötningsmedel och andra konstiga grejer. Ju mindre konstigheter desto bättre 🙂

Ingen behöver äta kosttillskott om man inte har några problem. Du behöver absolut inte äta varken proteinpulver eller BCAA om du äter en bra och varierad kost. Där emot an det många gånger underlätta. Att ta med mellanmål i väskan som ska hålla länge när du är i skolan, jobbar eller reser är inte alltid det lättaste. Då älskar jag att proteinpulver finns! Så himla smidigt att ta med och det håller sig hur länge som helst! När jag blir hungrig på natten och går upp som en zombie passar det också utmärkt att bara göra sig en shake och svepa.

Det är också kalas för mig som är vegan/vegetarian och boosta smoothies med vassle, hampa eller risprotein. Det gör också att man håller sig mätt längre. Här har du de 3 olika proteinpulvren jag använder.

Inflamino – Det här är inte bara ett protein utan det innehåller massa bra vitaminer, mineraler, aminosyror och öreter som är läkande för magen. Jag älskar det här pulvret som har en väldigt naturlig smak och perfekt att boosta smoothien med.

Hampaprotein – Nu har Holistic äntligen kommit med hampaprotein och det tycker jag passar perfekt i gröna och gula smoothies.

Vassle – Använder antingen vassle choklad eller vassle vanilj när jag ska göra en god söt smoothie eller när jag ska baka proteinbars/bollar. Det går också bra att dricka enbart med vatten eller mjölk.

 

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar