Annons
Annons


MARDRÖMMAR!


Blommorna jag fick av Alex och Mini i söndags håller sig fortfarande vackra. När jag kollar på dem känner jag en sådan fruktansvärd kärlek! Igår började jag tvätta Minis kläder och sitter nu och funderar på vad man ska ta med sig i BB väskan? (Alla tips är välkomna) Det är 63 dagar kvar enligt appen och egentligen skulle han kunna komma ut när som helst.

Annons

Har drömt mardrömmarr nu flera nätter i rad. Att han ska gå bort inne i magen. Att han föds för tidigt och inte klarar sig. Att han föds och får olika sjukdomar. Inatt dock så drömde jag att han föddes och allt gick bra. Fick honom i min famn och jag VÄGRADE lämna ifrån mig honom till någon annan. Ingen fick hålla eller ta i honom förutom jag. Haha. Gud, nu börjar jag längta så mycket tills han kommer! Hur ska jag orka vänta 63 dagar till?!

Nej nu ska jag ta tag i denna dagen och gå iväg till gymmet för ett PT-pass. Efter det blir det möte med mitt team för min brun utan sol. Ha en fin fredag! Puss, I

6 kommentarer till “MARDRÖMMAR!”

 1. Hej Ida, lyssnade på er podd avsnitt 12 – hur träffades vi. Ni pratade om att Alexander frågade om han kunde ta ‘din sallad’ och ‘ditt’ resp ‘hans’ kylskåp. Har ni separata kylskåp och köper ni mat separat? I så fall varför då? Blir ni irriterade om en produkt är slut och den andra har ätit upp det eller vad är grejen med att ha separat mat? 🙂 kram!

 2. • hygien prylar
  • läppbalsam – lustgasen gör läpparna SÅ torra
  • snacks/dricka (finns ju mat / snacka att köpa på BB hotellet men om man vill köpa med)
  • stora trosor
  • barnkläder. Body. Byxor. Strumpor. Mössa. Extra utifall
  • baby filt
  • extra par byxor (jag blödde igenom 2 par) blir lätt så om man ligger ned och reser sig upp.
  • bilbarnstol

  På BB får man bindor, blöjor, smärtstillande.

  Bra att ha hemma:
  Alvedon / Ipren
  Purelan salva om du ska amma
  Förlossnings bindor / natt bindor
  Kall dryck i kylen
  Små handdukar att sprida ut

  Tips: amnings hjälpen – finns på Facebook / hemsida / telefon. Finns även mottagningar på sjukhusen (amningsmpttagning) Och googla hamburgergreppet haha.

 3. Vi hade med massor med mat som vi inte hann äta upp pga att det gick så väldigt fort. Jag rekommenderar ändå att ni tar med er något som går lätt att få i sig. Efter förlossningen var det trots allt gott att kunna äta lite, kroppen skrek efter energi.
  Köp med dig amningsinlägg om du planerar att amma. Det finns en risk att du läcker igenom kläderna annars, speciellt när mjölken rinner till. Jag tyckte att det var skönt med en lite större kofta att ha när lillen skulle ligga hud mot hud, slapp bli kall om axlarna. Jag födde dock i början på mars och det var minusgrader ute, så en kofta kanske inte är aktuellt för dig.
  Lycka till under förlossningen och våga lita på personalen, de är proffs!

 4. Hej Ida!
  När kommer din BUS ut? min är helt slut och börjar bli blek igen haha, och vill så gärna testa dina produkter<3

  Kram!

  1. Ansiktskrämen är redan ute på alla hm och idag fick hm butikerna in de andra på lager så beror lite på hur snabbt de ställer ut dem. Kan finnas i butik imorgon annars bör de vara uppe tills nästa v måndag 😍😊👍🏻

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar