Annons
Annons


MAGPROBLEM & IBS – TIPS


magproblem-

God morgon mina hjärtan! Hoppas att ni mår toppen och är glada att det är fredag! Wohoo 🙂 Själv är jag taggad på livet och på att ha en lite lugnare dag idag utan massa sjukt stressiga måsten. Har verkligen haft en period nu som varit hektisk från morgon till kväll. Galet kul men nu känner jag verkligen att jag typ behöver en lugn promenad bara och tänka lite över livet så ska se till att ta det idag 🙂

Annons

Igår släppte jag en video på min youtube om mina bästa tips för en bättre maghälsa. Vet att det är många här på bloggen som också har problem med magen så vill ni ha mina bästa tips så kolla på videon –> HÄR!

Sedan är det sista dagen att rösta i Finest Awards så har ni någon sekund över så får ni gärna gå in och rösta på mig –> HÄR

Puss, I

11 kommentarer till “MAGPROBLEM & IBS – TIPS”

 1. Hej Ida! Både dina träningstips och mattips inspirerar mig jätte mycket! 🙂 Jag har sedan 10 år tillbaka varit vegetarian och i somras bestämde ja mig för att gå över till vegansk-kost. Jag hittar dock ingen typ av ”yoghurt” som är nyttig, vet du någon? Tycker alla med soya och havre innehåller så mycket socker. Även gärna någon i portionspacket så man kan ta med sig den till jobbet eller träningen. Har du tips på detta? 🙂
  TACK FÖR ALL DIN PEPP OCH INSPIRATION!

 2. Grymt videoinlägg! 😀 Blev riktigt glad över att du delade sådana bra tips. Har själv IBS och vet hur jobbigt det kan vara.

 3. Hej Ida! Jag undrar om du har någon erfarenhet av Holistics produkt Laktozym för nedbrytning av mjölkproteiner?

 4. Gud vilken bra video!
  Förra måndagen fick jag det bekräftat av min hus-läkare att jag har ibs och tänkte hur gör jag nu? Vad äter jag och vad ska jag inte äta? Det vart så svårt… Men det här underlättade ännu mera vad man kan tänka på och hur man ska göra. Och sen så jag har kört ditt magpaket i en vecka och har redan märkt att magen har lugnat ner sig lite mera änn vanligt och tänker fortsätta med den! Så jag måste bara säga, Tack så hemskt mkt för dina tips! Dem hjälper verkligen! 🙂
  Älskar din blogg kram patricia 😀

  1. Men åh vad kul att höra och ja produkterna i magpaketet är magiska och vad kul att det har hjälp dig. Hoppas du får lite hjälp av mina tips också. Kramis

 5. Så himla bra att fler börjar prata om maghälsa och IBS då det är så himla vanligt och ofta kräver att man testar vad som passar en själv, ofta testar man ju olika saker efter råd och tips från andra, så detta är så viktigt!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar