Annons
Annons


MAGIC FRIDAY + LEG AND BUTT WORKOUT


alexandra-bring-ida-warg

Annons

fredag-ida-warg-1cafe-foam-ida-wargfreadg-2-ida-wargfredag-ida-wargIMG_1921.JPGraw-bollar-ida-warg

Hej mina älsklingar! Ovan ser ni en sammanfattning av min fantastiska fredag jag hade igår. Först var jag på möte hela förmiddagen och sedan mötte jag upp Alex för lunch, fika, shopping, mer fika och sedan gymträning. Jag körde ett härligt benpass som ni kan se nedan. Efter det kom en tjejkompis hem till mig med hennes lilla bebis och hund. Jag bakade lakritsbollar (recept kommer inom kort) och smoothie och sedan hade vi fredagsmys med gamla minnen. Hur härligt! Alla dagar skulle vara som den! 🙂 Idag ska jag hänga med min pojkvän och så kanske det blir ett löppass senare idag om mina ben inte är allt förstörda från igår. Ha en fin lördag finisar! Puss, I

//English: Hi sweeties! Above you can see pics from my fantastic friday I had yesterday. First I had a meeting all morning dn then I met Alex of lunch, coffee and chocolate, shopping, smoothie and then a leg workout. You can see my whole workout below. After that a friend came over to me with her baby and dog. I made licorice raw balls and smoothie. So cosy! I think all days should be like this! 🙂 Today I will hang out with my boyfriend and maybe I will run later today. Have a nice saturday! Love, I

10 front squats 20kg warm-up

2 fron squats 3kg X 6

10/side lunges smith 45kg X 4

Superset: 10 leg extension + 12 squats in abductor X 4

12 hip lifts barbell 60kg X 4

10/side one leg leg press X 3

 

13 kommentarer | Translate


Annons
Laddar