Annons
Annons


MAGIC FRIDAY + LEG AND BUTT WORKOUT


alexandra-bring-ida-warg

Annons

fredag-ida-warg-1cafe-foam-ida-wargfreadg-2-ida-wargfredag-ida-wargIMG_1921.JPGraw-bollar-ida-warg

Hej mina älsklingar! Ovan ser ni en sammanfattning av min fantastiska fredag jag hade igår. Först var jag på möte hela förmiddagen och sedan mötte jag upp Alex för lunch, fika, shopping, mer fika och sedan gymträning. Jag körde ett härligt benpass som ni kan se nedan. Efter det kom en tjejkompis hem till mig med hennes lilla bebis och hund. Jag bakade lakritsbollar (recept kommer inom kort) och smoothie och sedan hade vi fredagsmys med gamla minnen. Hur härligt! Alla dagar skulle vara som den! 🙂 Idag ska jag hänga med min pojkvän och så kanske det blir ett löppass senare idag om mina ben inte är allt förstörda från igår. Ha en fin lördag finisar! Puss, I

//English: Hi sweeties! Above you can see pics from my fantastic friday I had yesterday. First I had a meeting all morning dn then I met Alex of lunch, coffee and chocolate, shopping, smoothie and then a leg workout. You can see my whole workout below. After that a friend came over to me with her baby and dog. I made licorice raw balls and smoothie. So cosy! I think all days should be like this! 🙂 Today I will hang out with my boyfriend and maybe I will run later today. Have a nice saturday! Love, I

10 front squats 20kg warm-up

2 fron squats 3kg X 6

10/side lunges smith 45kg X 4

Superset: 10 leg extension + 12 squats in abductor X 4

12 hip lifts barbell 60kg X 4

10/side one leg leg press X 3

 

13 kommentarer till “MAGIC FRIDAY + LEG AND BUTT WORKOUT”

  1. Ja jag undrade precis vart du tagit vägen 🙂 Hoppas du har det fint och njuter av semestern! 🙂

    1. Ja men det låter ju som ett bra mål 🙂 Kör hårt du kommer fixa det 🙂 Kramis

 1. Hej Ida! På min ridskola brukar vi göra så att när det är sista gången innan lov så bjuder nån på fika. Denna gången skulle någon bjuda på kladdkaka. Jag vill verkligen inte äta men är rädd att dom tycker jag är konstig eller något. Hur ska jag göra? Riskera att dom tycker jag är konstig eller äta något jag egentligen inte alls vill äta? 🙁

  1. Ja många tycker att man är lite knäpp men det är bara att strunta i. Man ska aldrig göra något man inte vill. En sak som funkar för mig är att säga att man är allergisk mot ex gluten och mjölk. Då ifrågasätter folk inte så mycket 🙂 Kramis

 2. Hej Ida! Jag har en fråga jag funderat över ett tag, och jag tror du är rätt person att svara på den, haha!

  Det är ju så att om man vill gå ner i vikt, måste man förbränna mer kalorier än vad man äter. Är det så att om jag tex äter 1800 kalorier, måste jag göra mig av med det på gymmet(alternativ ute och gå/springa) eller försvinner vissa av kalorierna av sig självt så att säga? Förstår du vad jag menar? Verkar ganska omöjligt att träna bort så mycket kalorier varje dag! Väldigt tacksam för svar, kram!

  1. Hej Klara! Nej det måste du inte. En människa behöver/bränner ett visst antal kcal/dag bara av att leva vilket är olika för olika männikor. Jag bränner ca 1700kcal/dag bara av att vara och om jag sedan ska träna så måste jag äta ikapp dem men ännu mer mat så jag äter ca 2500-3000kcal/dag. Vill man gå ner i vikt bör man hålla sig lite under sitt dagliga behov men jag tycker aldrig man ska gå under 1500kcal. Kram Ida

 3. Hej!
  Jag älskar också övningen som du kallar squats in abductor!! Dock fick jag en tillsägelse av personalen på mitt gym eftersom man tydligen kan förstöra maskinen när man använder den på det sättet. All tyngd hamnar ju på fotstödet vilket då kan ta sönder maskinen… Skittrist för jag vet ingen annan övning som tar så mkt i hamstring som denna! Har du fått höra detta nån gång? Och har du någon annan övning du kan rekommendera som tar på sidan av hamstring på samma sätt?
  Kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar