Annons
Annons


LYXMAT PÅ TÅGET


Sitter på tåget på väg hem mot Stockholm. Eftersom jag inte är något stort fan av tågmaten eller pressbyråns mat så gjorde jag iordning en trevlig sallad hemma som jag nu sitter och äter. Så mycket godare och nyttigare!

DAGENS LUNCH: quinoasallad med grillad fläskfilé och fetaost.

20110828-123356.jpg

4 kommentarer till “LYXMAT PÅ TÅGET”

  1. Hej, vad har du på dig för skor och kläder när du dansar; balett, jazz, modernt, street m.m? Nåt särskilt man ska tänka på?

  2. Hej ida 🙂 jag är en tjej som tävlar i disco och undrar ifall du kan skriva om hur man ska äta och träna för att bli en bra disco dansare och komma upp till superstar (är bara i silver just nu) KRAM

  3. Jag ör en tjej som tänker på hälsan när jag festar med mina vänner. Dvs jag dricker inte. Dom festar varje helg och jag kanske är med Maxmaxmax 1gång varannan månad, hur mycket förstör det min träning/hälsa att dricka när jag festar med dom om det ändå är så sällan som
    1 gång Varannan månad?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar