Annons
Annons


LYCKLIG I SJÄLEN!


Att göra framsteg i sin egen träning är sjukt roligt men att få vara med och ta del av och hjälpa andra personer att nå mål är det bästa jag vet! Idag var den så kallade ”examensdagen” för en av mina klienter. Idag gällde det, skulle vi nå hennes mål som hon kämpat och slitit för under drygt 10 veckor?

Annons

Har varit lite pirrig hela dagen när jag tänkt på det och jag kan ana att även min klient var lite pirrig idag när hon klev upp på löpbandet. För någon månad sedan hade hon kanppt tagit ett enda löpsteg i sitt liv och idag skulle hon springa 30 minuter i sträck. Det är ett stort steg och ligger mååånga timmars löpträning bakom det! Efter 15 minuter var jag helt säker! Hon skulle fixa det och det gjorde hon med bravur! WOW vad stark hon såg ut! Får gåshud när jag tänker på det! Så himla glad och tacksam för att jag fått vara med på hennes resa. Har sagt det förr och säger det igen, att vara PT är ett av de finaste yrkena man kan ha!

 

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar