Annons
Annons


LYCKA TILL!!!


Nu är några av mina tävlingselever i Tyskland och ska tävla i VM. Är en mycket nervös coach idag och sitter och håller tummarna hela dagen! Idag är det singeldisco som gäller för Louise och Jennifer. Hittade denna bilden på FaceBook direkt från VM i Tyskland.

LYCKA TILL OCH KÖR HÅRT NU BRUDAR!

Kommentarer till “LYCKA TILL!!!”

  1. Jag har en jäkla nöt för dig att kläcka (om du har tid & lust..); Mitt problem är att jag känner mig/ är vätskefylld, speciellt i ansiktet & runt magen. Jag är tjej, 19 år, äter efter GI & en hel del kolhydrater (fast fullkorn mm då, förutom återhämtning). Jag vet att kolhydrater & salt binder vätska & när jag provade att dra ner på det så försvann denna känsla & vätskan. MEN jag mår inte bra utan kolhydraterna i den mängd som jag äter i vanliga fall. Jag tränar varje dag, löpning, spinning, styrka, dans och yoga & jag kan inte prestera så bra & hårt utan det. LCHF passar inte alls mitt psyke.
    Så, finns det någon lösning förutom att dra ner på mina långsamma kolhydrater? Jag äter aldrig socker, godis, kakor mm. Men måste få bort den överflödiga vätskan & känslan av att va pluffsig. TACK för förslag, mvh/ Lizette

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar