Annons
Annons


LUCKA 22 – SQUATS


IMG_0090.JPGI dagens lucka hittar vi den dästaste övningen av dem alla, nämligen squats. Jag själv har precis kommit från gymmet där jag avverkat mina men idag utmanar jag er att köra 20 X 5 squats. Vem är på? Dags för rumpan att jobba 🙂

//English: Today it´s time for the best exercise ever, squats.

Annons

I´ve just been to the gym and I did a lot of them, but now I challenge you… Do 20 squats X 5 before the end of this day. Who is in? Time for the butt to work! 🙂

 

7 kommentarer till “LUCKA 22 – SQUATS”

 1. Hej!

  Du borde utmana alla som klarar 20 x 5 squats att pröva Pistols också! Svårt för personer med korta hälsenor, annars ganska svårt att utföra om man inte har bäst koordination! Men, övning ger färdighet, och när man lär sig den så är det ett bra alternativ till squats! 🙂

  /Eric

 2. Åh SQUATS – en av mina käraste övningar med! Var faktiskt på gymmet och körde några nyss. Dock med vikt så det blev lite färre reps 😉 Ha en God Jul och njut av ledigheten!! 🙂

  1. Ja den är ju helt fantastisk! Jag körde också med vikter så blev lite färre reps för mig med 🙂 Tack snälla och detsamma <3

 3. Hej Ida! Tightsen är såååå snygga! Är de från HM? Vad har du för storlek och viker du ner kanten så den blir rosa? Jag ser på bara hemsidan med grå kant 🙂

  1. Tack sötis! Ja de kommer från H&M och är mina favoriter. jag har stl XS och jag viker ner kanten 🙂 Annars är de gråa.
   Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar