Annons
Annons


LIVET JUST NU


Alltså det känns verkligen som att min mage växer mer och mer för varje timme?! Hur ska Mini kunna växa mer där inne? Jag förstår inte hur han ska få plats? Haha.

Jag kämpar i alla fall på med mina så kallade ”powerlunkar” här då jag mår så mycket bättre av att röra på mig! Även om det går långsamt och bland känns lite obehagligt så kämpar jag på. Ska även idag försöka få till ett styrkepass hemma med gummibandet.

Annons

Vi har sååå fint väder och Alex badar för fullt. Själv så är jag en badkruka och det måste vara riktigt varmt både på land och i vatten för att jag ska hoppa i. Nu är det i och för sig typ 22 grader i vattnet och 25 på land men det blåser så skönt här så jag känner inte behovet än. Haha får se om det blir något dopp i år! Haha. Någon mer som är badkruka?

Igår åkte vi och fikade med Lilla P, Lilla J, Christoffer och Fia på Not Quite. Det är ett supermysig ställe i Fengersfors där de har kostutställning, bageri och ett cafe som har supergod mat! De hade flera sorters vegansk glass, mat, mackor och bakverk mm. Jag tog en avokadomacka och kokoste. SÅ gott te! Måste hitta vart man kan köpa det!

När vi kom hem hade vi pizzakväll med mamma och pappa. MUMS! Nej nu är det dags att ta tag i träningen!

 

4 kommentarer till “LIVET JUST NU”

 1. Jag är en badkruka, badar MAX en gång om året och då ska det vara massa olika regler först ;).
  Dels säkerställa att det inte finns blodiglar eller gäddor i vattnet. Vilket aldrig helt går att garantera, gäddor är läskiga! När jag var liten simmade det fram en j*vel och bet mig i foten fick ett stort sår och blödde rejält! Efter det är jag livrädd för gäddor och ser dem som typ hajar ;).
  Sedan om jag ska bada ska det vara på en plats där jag slipper träffa elever, sonens kompisar och deras föräldrar samt vänner. Är inte det minsta bekväm med att visa mig i bikini eller baddräkt inför folk man känner typ lite ”halvt” ;).

 2. Här har du en badkruka till 😉 !!!!
  Så härliga bilder o kul att läsa att ni har det så trevligt !!!!!
  Maten ser jättegod ut !
  Kram 🙂

  Kram
  Anna från Malmö

 3. Är det bara jag eller har dina läppar blivit större under graviditeten!? Vet att graviditeter kan förändra mycket typ ge en finare hår mm… Du är jättefin btw.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar