Jag har en liten fråga till dig som jag skulle bli väldigt glad om du skulle svara på den. Jag undrar om du brukar äta omarinerad eller färdigt marinerad kyckling? Och om du brukar äta omarinerad så hur brukar du krydda/marinera den själv för att det ska bli gott? Och varför är det så mycket bättre att äta omarinerad/naturell kyckling?
PS. älskar din blogg!
Tack 🙂 Det beror ju på vad som är i marinaden? Är den marinerad med olja och kryddor så är det ju kanon men är den marinerad med tex massa sweetchilisås så skulle jag nog avstå. Naturell är ju alltid mest kalorisnål men jag gillar inte det så brukar antingen marinera med olja och kryddor eller steka med soja och kryddor 🙂 Tack för kommentaren 🙂
Vad fint. Grattis!
Tack 🙂
Läste artikeln på väg till jobbet. Kände mig stolt! Grattis =)
Tack fina Charlotta 🙂 <3
Mazel tov!!
Fin artikel. Grattis! 🙂
Jag har en liten fråga till dig som jag skulle bli väldigt glad om du skulle svara på den. Jag undrar om du brukar äta omarinerad eller färdigt marinerad kyckling? Och om du brukar äta omarinerad så hur brukar du krydda/marinera den själv för att det ska bli gott? Och varför är det så mycket bättre att äta omarinerad/naturell kyckling?
PS. älskar din blogg!
Tack 🙂 Det beror ju på vad som är i marinaden? Är den marinerad med olja och kryddor så är det ju kanon men är den marinerad med tex massa sweetchilisås så skulle jag nog avstå. Naturell är ju alltid mest kalorisnål men jag gillar inte det så brukar antingen marinera med olja och kryddor eller steka med soja och kryddor 🙂 Tack för kommentaren 🙂
Du står/hoppar i videon på en allmän parkbänk med dina smutsiga skor… Hm… lite synd om andra som kanske vill sitta på den sen.
Ingen fara! Jag hade trasa med mig och torkade av 🙂