Annons
Annons


LET´S GO – POWER WALK


God underbar måndag mina finisar! Nu är det måndag och dags för en skön utmaning igen och denna veckan ska vi ha en av mina favoriter som vi inte haft på ett tag och som ALLA kan vara med på. Den är verkligen perfekt nu under sommaren också.

Annons

Jag utmanar nämligen er att gå minst 5 st Power Walks på minst 40 min/st innan veckans slut. Hur skönt?

Glöm inte tagga era bilder med #wargpower på instagram. Så vilka är på och går denna veckans utmaning?! 🙂

Prenumerera på min youtubekanal HÄR!

//English: Good morning sweeties and it´s finally monday and time for a new challenge! This is one of my favorites and everyone can join this one. I challenge you to do 5 power walks (at lesat 40 min each) before the end of this week.  Do not forget to hashtag your pics with #wargpower on instagram and comment below the video if your in the challenge? Wohoo let´s go!

Subscribe on my youtube HERE!

21 kommentarer | Translate


Annons
Laddar