Annons
Annons


LANSERINGSEVENT FÖR MITT VARUMÄRKE IDA WARG


♥ Innehåller reklam för mitt eget varumärke Ida Warg♥ ida warg beauty brun utan sol ida warg beauty brun utan sol

God morgon älsklingar! Jag är HELT varm i kroppen efter gårdagens lanseringsevent av mina produkter. Att gå på event är ju utanför min comfortzone men att hålla i event är typ 20 mil utanför. Kontrollfreak som jag är så går det ju inte att kontrollera i förväg hur allt blir. Kommer alla? Är maten god? Kommer folk ha trevligt? Hinner jag prata med alla? Kommer jag komma ihåg vad jag ska säga? osv.

Annons

Men allt gick verkligen jättebra och så kul att varenda person kom och att de flesta stannade i över 2 timmar. Jag är så tacksam och varm ända in i själen!

Alla bilder i inlägget är fotat av bästa Lisa.

ida warg beauty brun utan sol

Så kul att mitt lilla team var på plats för att fira. Mina pärlor Lisa och Isa ♥

 

Innan vi började äta så pratade jag och Joanna lite om produkterna och berättade för alla att de är veganska, luktfria, parfymfria, allergivänliga, återfuktande och bara skitbra helt enkelt! Så kul att jag hittat ett så bra och proffsigt team att jobba tillsammmans med som Let´s face it.

Dagens superstar och mest fotade var inte jag utan Marcels lilla chiuaua Molly. Alltså jag ville inte lämna ifrån mig henne!

Vilket gäng! Therese Lindgren, Anna Nyström, Tomas Lundberg och Malin Johansson.

Power babes! Fia, Edith, Vanja och Jossan 

Bästa Emil Holmqvist och min kära man. Vilka stiliga män!

All mat var självklart vegansk och det bjöds på nudelsallad med den godast tofun och en fruktsallad till efterrätt. 

Bästa Celina och Nicoline.

Therese och Malin.

Tomas och Anna.

Finaste Ellen & Sabina.

Wilma Holmqvist, Lilla Molly och Marcel Jehlander.

Fina Ellinor Bjurström och Mimmi Kapell som båda är gravida. Så kul att så många är gravida och ska ha barn samma år.

Förutom den lilla goda hundvalpen så var det även 3 söta bebisar på plats. Sanne Alexandras lilla Frans, Alexandras Lou och Fias Edith. Så himla mysigt!

Mina bordsdamer och lilla herre. Sanne Alexandra, Frans, Alexandra Bring och Lou. Vilket gäng! De här 2 ska få lära mig allt de kan sedan om bebisar.

Efter eventet var jag så lycklig och stolt över mig själv att jag vågat hålla i ett event. När vi först började pratar om det för några månader sedan sa jag nej men sedan tänka jag om och det är jag glad för nu. TACK till alla som kom och firade denna dag med mig! Ni är bäst!

 

17 kommentarer till “LANSERINGSEVENT FÖR MITT VARUMÄRKE IDA WARG”

 1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ www.saramadeleine.se skriver:

  Så härligt det ser ut :). Så himla fina bilder på dig med 🙂

 2. Ska köpa en ny BUS och letar efter att beställs din. Var kan jag göra det?
  Med vänlig hälsning,
  Camilla

  1. Den kommer gå att köpa på Lyko, Nordicfeel, Welloteket mm på nätet och sedan H&M och Åhlens i butik. Dock så finns de inte ute än men kommer snart 🙂 Så fort de kommer från fabrik så kommer de gå att köpa och det blir antagligen första v i juni 🙂 <3

 3. Så fina bilderna och grattis!! Längtar tills och testa produkten 🙂 såg vloggen housetour wow snygg lgh men jag undrar vad är de för låt i slutet?! Så himla bra låt försökt leta ihjäl mig 🙂

 4. Måste bara fråga vart dom guldiga ballongerna är ifrån? Såå fin guldig färg! Tacksam för svar 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar