Annons
Annons


LADDAR FÖR TRÄNING


Sitter hemma och laddar för kvällens Pole Dance träning. Är helt slut i både kropp och huvud efter den här grymma helgen med PUMA. Att prata Engelska med teamet och även i filmen vi spelade in kräver mycket energi då jag verkligen måste koncentrera mig när jag pratar engelska.

Annons

Sedan så var det faktiskt väldigt jobbigt fysiskt också då jag gjort oändligt med squats, pull ups, armhävningar, dips, crunches, box jumps mm konstant i 2 hela dagar. Haha en väldigt blandad kompott! MEN jag laddar här med riskakor och varm kakaodryck så snart är jag en piggelin igen och redo för min stolpe 🙂

Tog massa roliga bilder i helgen men tyvärr får jag inte visa någon utav dem då vi hade på oss kollektionen 2014 och den är fortfarande hemlig 🙂

Men här kommer 2 bilder jag lyckats ta utan de nya klädera…

1. Filmteamet riggar upp för inspelning hemma i min lägenhet. // 2. Jag och Jennifer innan inspelning.

Kommentera | Translate


Annons
Laddar