Annons
Annons


KÖTTAR ANATOMI


Hej vänner!

Har suttit och pluggat hela dagen idag. Det snurrar av latinska namn, fästen och ursprung, skelettdelar mm. mm. mm. Anatomin är en tung del i utbildningen. Körde på hårt och skrev 3 av 7 teoretiska prov redan nu i fredags och har precis fått reda på att jag klarade alla 3 med endast 1,5 fel sammanlagt på alla 3 proven. Wihooo! Känns gött att inte behöva tänka på de delarna mer utan bara koncentrera mig på anatomin denna vecka!

Annons

Har skrivit upp alla musklerna på smålappar med ursprung, fäste och funktioner på baksidan 🙂

Mysigt att plugga med en kopp kaffe…

Nu blir det en pluggpaus med lite gymträning med bror 🙂

3 kommentarer till “KÖTTAR ANATOMI”

  1. Hej ida! Jag är 15 år och har spelat innebandy i 7 år och nu har jag Pajjat knäet, främre korsband är nästan helt av och minisken år förstörd. Och nu väntar jag på operation. Det betyder ju att jag inte får springa eller gå allt för många promenader. Och jag vill ju fortfarande träna utan att typ gå upp allt för mycket i vikt. Jag äter bra och äter bara godis i rimliga mängder på helgerna och äter 3 stora mål och 3 småmål om dagarna ( småmål = frukt ) är inte medlem i något gym då det inte finns ngt där jag vital man får vara under 18 år. Så hur ska jag göra?! Hjälp!

  2. Hej! Vad duktig du är på att plugga!

    I morgon kan vara första dagen jag håller i en dansklass, det är meningen att jag ska sköta uppvärmningen i en halvtimme.. Jag undrar om du har några tips? Jag har ingen aning om hur det kommer gå, jag känner mig så orförberedd!

    Kram 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar