Annons
Annons


KOST


God Morgon finingar!

Sitter och äter frukost och läser era kommentarer om mail och tänkte faktiskt svara på 2 frågor här:

hej, jag undrar vad du tycker om hummus när man försöker gå ner i vikt. är det bra?

Annons

SVAR: Hej! Oj det är en svår fråga att svara på eftersom jag inte vet hur din andra kosthållning ser ut eller vad för Hummus du äter? Om man köper hummus i affären så kan jag tänka mig att den innehåller massa saker som inte är jätte bra, men man kan ju enkelt göra egen hummus! Att tex. använda det på smörgåsen istället för smör är en bra grej! Men det innehåller en del kalorier så man ska inte överkonsumera det utan äta lagom mycket! 🙂


Hej, Härligt recept, jag undrar hur du och din pojkvän äter ? Om ni håller er till något speciellt. Gi, Lchf eller liknande ??

SVAR: hej! jag och min pojkvän går absolut inte på någon speciell diet utan äter mycket men bra mat, undviker socker och tränar mycket! Ingen av oss äter godis, kakor, glass, chips eller andra godsaker! Vi äter mycket hellre mat! 🙂 Vi undviker inte kolhydrater, men ser till att äta bra kolhydrater som fullkornsprodukter, quinoa eller dinkel. En bra regel om man vill tappa några kilo är att minska på kolhydraterna och öka på proteinet i varje portion!

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar