Annons
Annons


KOST- OCH TRÄNINGSDAGBOK


IMG_8232.PNG

Följ min kost och träningsdagbok i Mikz varje dag – Ladda ner appen gratis HÄR.

question-answer

Hej Ida 😀 har du ökat din träning nu? För innan när du ville gå upp i vikt så höll du dig väl till 3 pass per vecka? Märker du att du tappar i vikt när du tränar mer? Jag är nämligen i samma situation, älskar att träna men vill ej gå ner liksom….

Annons

Och jag äter mycket 😉 har du några tips? Kram ha en bra helg

SVAR: Hej! Ja jag har ökat träningen nu i och med att jag börjat löpträna inför loppet. Vill inte dra ner på styrketräningen och måste få in 2 löppass i veckan så nu tränar jag 4-5 gånger i veckan istället. Jag har redan gått upp och har en hälsosam fettprocent så nu kan jag träna hur mycket/lite jag känner för. Men vissa veckor med mycket jobb eller om jag känner mig sliten så vilar jag såklart. Jag har grymma tips och det är att äta mer fett i maten. Jag äter väldigt mycket mat och till varje måltid så lägger jag till olivolja, linfröolja, kokosolja eller smör. Jag har kokosolja och linfröolja på gröten, steker i massa smör, har olivolja över min mat osv. och äter hellre för mycket än för lite vid varje måltid. Ladda ner och följ mig gratis i min app i Mikz HÄR, där jag skriver kost och träningsdagbok varje dag. Kram, I

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

12 kommentarer till “KOST- OCH TRÄNINGSDAGBOK”

 1. Du var väl på en mätning där du mätte din fettprocent? Jag kanske har missat något inlägg me. Har för mig att du skulle berätta mer kring detta. Tycker nämligen sådana mätningar verkar spännande!

  1. Ja och jag skrev om det på bloggen för någon vecka sedan så sök på fettmätning i bloggen så hittar du nog :)Kramis

 2. Vill bara tipsa dig om att all soja är glutenfri. Det finns vetemjöl i sojan men i tillverkningsprocessen så bryts gluten ner och gör att den när den är klar är sojan glutenfri. Så du behöver inte begränsa dig till de som det står glutenfria på om du inte vill =)

 3. Såg att du och Anna Nyström for på samma resa till Portugal! 😀 får man fråga hur du känner henne? (Btw båda ni är sååå fina! 🙂 )

  1. Ja Anna hängde med mig. Vi har börjat jobba ihop och klickade första gången vi sågs så kul att hitta en ny fin vän 🙂

 4. Hej!
  jag undrar oxa over hur det funkar med fettmattning? hur man ska ga till vaga for att fa en sa accurate resultat sa mojligt. och vad som ar normalt lr vad man bor ligga pa, jag gjorde ett pa en gym nagon gang och log pa 25 procent, vet inte om det ar normalt? lr halsosamt? tranar en del och ar 27 ar.

  1. 25% är absolut normalt. 20-30 är normalt för en tjej. Bodpod som jag gjorde är det bästa sättet. Jag skrev om det på bloggen för någon vecka sedan så sök på fettmätning i bloggen så hittar du nog 🙂

 5. Det ser ju fantastiskt gott ut! 🙂
  Havtorn har jag aldrig hittat i butik, men ska hålla utkik.
  Hallon, björnbär, blåbär och granatäpple tillsammans med nötter och frön brukar jag ha på min kvarg 🙂

  1. Ja det är supergott men tyvärr som du säger riktigt svårt att hitta havtorn just nu. Blir lättare till hösten 🙂
   Kramis

 6. Hej Ida! Du kanske har fullt upp nu men jag måste bara få fråga, jag har inte riktigt någon annan att vända mig till och jag är så förvirrad. Jag har också varit fast i ätstörning/ortodoxi, jag har under flera år tränat hårt (mestadels löpning) uppåt 7-8 gånger i veckan och aldrig haft vilodagar (eller då har jag powerwalkat). Min kropp har inte funkat på riktigt sen jag var 12 och nu är jag snart 18, men nu har jag insett hur fel allt blev och ska ta tag i det. Jag är normalviktig för jag är inte överdrivet smal, därför är jag lite rädd för att gå upp i fettprocent men jag gjorde ett försök förra våren och drack överdrivet mycket mjölk och då kom t.ex. mensen tillbaka men fick väldigt ont i magen av mjölken. Sen hamnade jag i en period igen där jag tränade hårt och åt dåligt så den försvann igen. Ska jag addera mer fett som olika oljor som du sa istället? Nu tränar jag ca. 5 gånger i veckan, 3 löppass och 2 gym. Ska jag dra ned på träningen också? Jag vill verkligen träna för jag mår bra av det och det är inte ett tvång längre. Nu blev det långt men jag är så förvirrad, sen tycker jag att du är så inspirerande och ger så mycket energi. Det kändes också lättare att skriva till dig när man inte känner varandra på riktigt. Jag vill bara att min kropp ska funka men jag är rädd! Tack för en jätte bra blogg! Kram

  1. Hej fina du och ja jag skulle rekommendera att lägga till mer fett i kosten + att du kanske ska dra ner på träningen ett tag tills kroppen återhämtat sig. Vissa har lättare att tappa mensen än andra så håll koll och ta hand om dig! Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar