Annons
Annons


KOM I FORM INFÖR SOMMAREN ♥ MINA BÄSTA TIPS


De flesta kommentarer jag får från er just nu handlar om hur ni ska komma i form inför sommaren. Här kommer en video där jag svarar på just det (Tryck på bilden nedan för att se videon). Glöm inte prenumerera på min youtube kanal HÄR.

//English: Video in swedish.

kom-i-form-infor-sommaren

14 kommentarer till “KOM I FORM INFÖR SOMMAREN ♥ MINA BÄSTA TIPS”

 1. Så sant så, det finns verkligen inga quick fix! 🙂 Jag bestämde mig för att prova Lchf i januari och mår bättre än någonsin samt fått bort 10 kg från kroppen. 🙂 Jag tror också att alla människor mår bättre med glutenfritt.

 2. Hej fina Ida! Jag har en fråga till dig och jag undrar hur man kan träna upp handlederna så att dem blir starka.
  Jag har förstört mina handleder på jobbet och de är pga oergonomiska jobb ”ställningar”. Och nu när jag ska gymma på gymmet så kan jag inte göra visa övningar för att det gör ont i mina handleder och jag skulle verkligen uppskatta ett svar om du vet hur jag kan träna upp mina handlerder så jag kan andvända dem och gymma normalt igen. Kram fiffii 🙂

  1. hej! Jag skulle verkligen rekommendrra dig att besöka en sjukgymnast så snart du kan som kan kolla på dem och hjälpa dig med rehabövningar så de blir bra igen. Kramis

 3. Hej fina Ida! Jag har (nog mänga andra också) de där fettklumparna på insidan av låret längst upp och jag undrar om du har någon riktigt grym övning för att bekämpa dom? Hur många reps ska man göra? Tacksam för svar:)

  Kram

  1. Ja alla har det och det är inget man kan punktförbränna bort. Ät nyttig mat utan socker och träna regelbundet. Försvinner de inte så gör de inte det och inget jag tycker du ska sträa efter heller. Kramis

 4. Hej, vet du hur det är med hypoglykemi (onormalt lågt blodtryck typ) och träning? Jag blir ofta yr och kan se suddigt vid träning och det känns lite som att det håller mig tillbaka. Älskar din blogg ❤

  1. Hej fina du! Jag har sjukt låt blodtryck 97/58 och jag kan lätt bli yr Försök att inte göra rörelser där du har huvudet upp och ner och reser dig snabbt. Jag har fått order om att äta mer lakris och salt men vet inte riktigt om det hjälper. men som sagt det går toppen att träna men ta det lugnt med för hastiga rörelser. Kramis

 5. Hej fina Ida! Tack för en grym blogg och pepp varje dag. Du är grym! Har funderat på att sluta äta gluten, eller i alla fall äta mindre av det. MEN, jag tycker väldigt mycket om bröd och pasta och vill inte framkalla någon gluten-allergi utan kunna äta dessa gluten-bomber då och då. Funkar det som du säger att kanske äta det någon gång i veckan utan att min kropp blir känslig? Hur lång tid tar det för kroppen att helt avvänja sig från gluten? Så att man mår dåligt om man äter det?

  1. Hej Johanna! Jag vet inte vad du menar nu? Kroppen kan aldrig bli glutenallergisk av att sluta. Det som händer är i så fall att om din kropp nu när du äter gluten är så van med att må som den gör med gluten och skapar blockeringar vilket inte är bra. Om du sedan slutar med gluten ett tag och börjar igen och om du känner symtom då så är det bara för att kroppen i så fall mår som den ska må och om du känner symtom när du äter gluten så är det för att du hela tiden varit överkänslig mot det. Jag menar du blir ju inte allergisk mot gurka om du slutar äta gurka 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar