Annons
Annons


KOH TAO GUIDE


morning-yoga-4power-walk-7traning-5IMG_8124.JPGIMG_9462.JPG

Har fått så mycket förfrågningar både här och på instgram om jag kan skriva mina bästa Koh Tao tips och självklart kan jag det! Så här kommer mina bästa tips på boende, restauranger och träning.

RESTAURANGER:

Annons

In Touch: Ligger på Sairee beach och är supermysigt och en av mina favoriter då de har så mysig terass precis vid stranden som är lika mysig på dagen som på kvällen. Deras thaimat är grymt god och en måltid kostar ca 25kr.

Vegan Carrot: En vegansk/vegetarisk restaurang som har magisk mat. Det är inte så mysigt att sitta där men menyn är magisk. Älskar deras stekta råris med grönkål, morot, ananas, tofu, mint mm och deras pumpa hummus är magisk!

Living Juices: Det här är det absolut bästa stället på hela ön och det är en liten juicebar som ligger precis vid crossfitgymmet. Där kan man beställa färskpressade juicer, smoothies, bananbröd, fruktsallad, chiabröd, hemmagjorda bars mm. Det var här ifrån mina deltagare på campet fick sin frukost från varje morgon.

Barracuda: En restaurang med lite mer västerländsk mat men som var helt magisk! jag tog en vegetarisk sallad med fetaost, rostad pumpa mm + en skål med sötpotatismos.

TRÄNING:

Koh Tao Crossfit: Ägs av en finsk kille som är en välkänd tränare inom crossfit och jag vet att många åker just till Koh Tao för att träna med honom.

Koh tao gym and Fitness: Det är ett vanligt gym som ägs av en svensk kille. När vi var på ön i vintras var vi här varje dag och tränade. De har även ett fitnesscafé precis bredvid med proteinpannkakor mm som är grymt bra.

BOENDE:

Jag har bara 2 ställen att rekommendera som jag har bott på och de är…

Villa Seaview garden: Här bodde vi under mitt träningscamp. Det ligger högt uppe i bergen så man har världens utsikt och det är superfräscht + att det är gångavstånd till beachen, restauranger, shopping, massage mm. Perfekt helt enkelt!

Jamakhiri: Det här är ett så vackert lyxhotell. Kan vara ett av de finaste platserna jag varit på! Det enda negativa är att det ligger en bit bor från ”centrum” och det är ganska läskigt att ta sig dit på moppe bland alla branta backar men det är så värt att ta några nätter där!

Kan verkligen rekommendera att besöka den här fantastiska ön! Vi funderar på att köra en liknande träningsresa som vi hade nu till våren igen så undrar om det finns intresse från er att åka med? 🙂 Puss, I

12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar