Annons
Annons


KILLER AB WORKOUT – #BACKTOSTRONG


Veckans utmaning:
Jobba 30s, Vila 10s
Crunch
Sidoplanka
Fällkniv
Twist
Bensax
Plankan
X 3

(Kör minst 4 gånger innan veckans slut)


Wohoo måndag igen och dags för en ny utmaning och denna veckas ska vi jobba på absen. Har ni ingen rulle hemma kan ni bara rulla ihop en handduk eller hitta på något annat kreativt, så finns inga ursäkter till att inte vara med!

Annons

Ni kan även den här veckan vinna outfiten (Tights + linne) jag har på mig i videon.

Så här tävlar du:
1. Ta en bild på dig själv eller din utmaning
2. Lägg upp bilden på Instagram och skriv kort om ditt träningsmål för året
3. Tagga med #backtostrong och @stadium_jointhemovement

Ni som är med och kör har chans att vinna de snygga träningskläderna jag har på mig i videon från SOC och 2 vinnare kommer presenteras i min blogg nästa söndag.

Så vilka är på veckans utmaning? Nu kör vi!!!

(Inlägg i samarbete med Stadium)

12 kommentarer till “KILLER AB WORKOUT – #BACKTOSTRONG”

 1. Åh! Jag fastnade framför Kickstart som du körde förut. Gud vad jag saknar det programmet! ? hur kul som helst att få ”lära känna” er 4 bloggare och få lite inspiration till träningen! Du kändes otroligt lugn i din roll som pt där. Hur kändes det att piska brudarna och se dom göra sitt allra yttersta? ?
  Ha en underbar dag nu fina du! Kram

  1. Haha åh Kickstart, det vr så kul att spela in och tjejerna var så härliga! Det var verkligen jättekul att träna dem i 2 veckor och som du kanske ser så älskar jag att jobba som PT 🙂 Haha. Tack detsamma fina du! Kramis

 2. Hej Ida!
  Jag har alltid velat få magmuskler men det känns som ett ganska tråkigt mål, därför skulle jag vilja fokusera på att bygga armmuskler. Men jag vet inte vad jag ska göra för övningar, går det att göra hemma övningar för att få större armar? Ger det något? Är det bättre att träna med vikter som med skivstång? Men är nybörjare på att träna med vikter 🙂
  Jättebra blogg annars!!
  Kram

  1. hej och tack för din kommentar! Magmuskler är grymt bra men även armmuskler. Absolut kan du träna upp styrkan i överkroppen hemma. Såg du förra veckans video? Där hittar du i alla fall ett överkroppspass som du kan köra hemma 🙂 Du hittar den på min kanal –> http://youtube.com/idawarg

 3. Hej! Kan du visa några bra magövningar mer tillämpade till gym? Exempelvis några bra maskin eller något redskap som finns på gymmet man kan använda sig av? Har nyligen börjat gymma och är lite osäker på hur jag ska använda utrustningen som finns på gymmet!

  Kram

  1. Ja men just magen tycker jag att man kan köra bäst med egenkroppsvikt, boll eller TRX. Kolla mitt inlägg från förra veckan med TRX, där finns 2 övningar som är grymt bra och jobbiga 🙂 Kramis

 4. Hej! Jag undrar vad du använder för timer när du kör övningar liknande detta. Tack på förhand! Med vänlig hälsning, Rebecca

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar