Annons
Annons


KICKSTART – AVSNITT 8


Ett rykande färskt program av Kickstart ligger nu uppe och idag kör vi ett av mina favoritpass! Kör ofta detta förbrännande överkroppspass själv. Dessutom blir det surf och shopping…

English: Here´s a brand new episode of Kickstart. It´s english subtitles 🙂

Annons

.

Här kommer passet som jag och tjejerna körde… // Here´s the same workout the girls and I did…

20 standing row

20 kettlebell swings

15 military press

20 walking plank

20 shoulder lifts with kettlebell

X 4

.

Teknik och förklaring till alla övningar hittar ni här… // You can find explanation of all exercises here…

19 kommentarer till “KICKSTART – AVSNITT 8”

 1. Hej Ida
  jag har en fråga ang kaloriunderskott och utebliven viktnedgång.
  Om man ligger vanligtvis på ett kaloriintag på ca 2000/ per dag (är det normalt vid normalträning men stillasittande jobb?) men vill gå ner ett par kilon (0,5kg/v) och minskar då kaloriintaget till 1500/per dag, varför kan man då ändå stå still i vikt och kroppsmått, även fast man äter mindre kalorier och tränar 3-5 pass i veckan (kondition och styrka) vart går gränsen vid svältläge där kroppen sparar allt den får in? förstår inte det där riktigt, för mig är det ju logiskt att jag måste göra av med mer kalorier än vad jag får in, om jag då har ett rätt stilla sittande jobb men tränar 3-5 pass i veckan, så måste jag ju anpassa intaget efter det, om jag nu tidigare stått still eller ökat gradvis i vikt då jag ätit mer, så vill jag ju självklart inte börja äta ännu mer, hoppas du förstår in konstiga fråga

  1. Hej B! Den här frågan är inte lätt och omöjlig för mig att svara på utan att sätta mig in i din livssituation, träning och kost. För mig handlar det inte bara om kalorier utan om kvalitén på maten. Äter du bra och ren mat? Hur ofta äter du? Äter du något du är allergisk mot så matsmältningen försämras? Månfa frågor som spelar roll och det bästa är att kontakta en duktig PT som kan sätta sig in din situation och hjälpa dig med specialdesignat kost och träningschema. Lycka till! Kram Ida

 2. Hej Ida! Jag är en tjej på 14 år och undrar vad man kan äta till frukost när man har bråttom som också ska vara nyttigt. För på månarna har jag inte så mycket tid och därmed hinner jag inte göra en så stor frukost utan jag brukar jag bara slänga i mig en skål yoghurt och musli. Vad tipsar du om som går fort? Skulle bli sjukt tacksam för svar.

  1. En smoothie är det absolut bästa tycker jag. Du kan förbereda den kvällen innan och bara mixa den på morgonen när du går upp. Ett tips är också att köpa en take away mugg så kan du dricka den på väg till skolan/jobbet 🙂

 3. Såå jäkla bra program, har inte sett programmet innan, men började kolla på avsnitt 1 igår och streck tittade på alla!:)
  så mycket inspiration man får:) du är grym ida!

 4. Hej! Fick upp ögonen för din blogg efter att jag kikat på programmet kickstart! Det som är så bra med din blogg är att den är så sund. Du verkar ha väldigt sunda tankar kring mat och träning.

  Jag har haft anorexi och var inlagd i ett halvår ca på sjukhus för att det var ganska illa, och för en fd. anorektiker kan det vara förödande att läsa träningsbloggar för att det triggar igång så mycket osunda tankar. Men när jag läser din blogg så triggas jag inte igång på det sättet att jag vill börja misssköta maten igen. Just pga att du förespråkar att tränar man så behöver man också mycket mat.

  Tipsat många bekanta om din blogg och kommer fortsätta med det! Tack för en sund och inspirerande blogg!

  Kram / Sofie

 5. Vill bara tacka dig för en riktigt bra blogg som ger mig inspiration och motivation att vara hälsosam! När jag hittade din blogg och dina workouts på youtube för ca 5 mån sedan började det äntligen hända grejer med min kropp efter att jag gjort halvdana försök att få bort mina sambokilon i ett år… Nu gör jag dina pass från youtube och Kickstart samt springer minst 3-4 ggr/veckan och kan knappt vänta på nästa träningspass, så roligt tycker jag det är! Så jag vill tacka dig för att ha fått en latmask som mig vilja röra på mig och vara hälsosam! Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar