Annons
Annons


JAG VILL INTE ÄTA, VAD SKA JAG GÖRA?


question answer

Hej, jag vet inte om du kan hjälpa mig nu men det här börjar bli ett stort problem för mig, jag äter inte och jag vet inte varför. jag är oftast inte hungrig och när jag väl äter så känns det som om jag går up i vikt.

Annons

alla jag känner tycker jag har en underbar kropp och är absolut inte överviktig, då jag är 14, 164cm lång och 52kg. Jag har aldrig tyckt så här om mig själv ,men när min BFF sa att jag skulle dö när jag va 22år om jag inte slutade äta så mycket, så börjar man undra. Jag vet inte vad jag ska göra? hjälp.

SVAR: Hej Matilda! Du ska inte lyssna på din kompis, hon har helt fel och om man är en bra kompis så säger man inte så. Du är ung och växer fortfarande och mycket händer i din kropp just nu som behöver energi från mat så att inte äta är farligt och kan skada din kropp. Så snälla börja äta igen även om du inte är hungrig för du behöver maten. Ät bra mat och rör på dig regelbundet och fundera på om den där kompisen verkligen är en kompis du ska behålla. Tycker du ska ta upp det och fråga henne vad hon menade? Kanske var det bara ett dåligt skämt från hennes sida. I vilket fall som helst så är du långt ifrån överviktig och du behöver energi till din kropp för att den ska kunna utvecklas och för att du ska ha energi till att leva ett roligt liv. Så ta hand om dig tjejen och lyssna ej på din kompis. Stor Kram

//English: Answer/question in swedish. Use google translate.

14 kommentarer | Translate


Annons
Laddar