Annons
Annons


JAG LEVER


Ojoj ursäääkta den dåliga uppdateringen det senaste dygnet. Händer så mycket roligt just nu så jag vet inte vart jag ska börja. Har precis kommit hem från ett möte/audition om ett (förhoppningsvis) framtida dansjobb. Känns roligt! Sedan är jag ju PT nu och ska börja ta emot kunder så snart som möjligt och så har jag ju även börjat träna massvis med dans denna veckan.Känns helt underbart men jag är HEEELT mörbultad och utmattad!

Annons

haha igår hade jag en helt galen dag. Var så trött när jag vaknade men tvingade iväg mig på balett och sedan var det även sista klassen med Zain. Länge sedan jag njöt så av att dansa. Wihooo dans är kul! Tack Zain för det!

Efter klasserna var jag lycklig men helt utmattad, MEN det var bara att ta sitt pick och åka och undervisa i 5 timmar. Puh! När jag åkte till jobbet var jag sjukt trött som sedan övergick i en övertrötthet som mina elever fick stå ut med 😀 Haha flumida! 22.30 var jag hemma igen och stupade ner på golvet precis innanför dörren. Som tur är har jag världens bästa pojkvän som hade lagat mat åt mig när jag kom hem <3

Blev sammanlagt 9 timmars dans för mig igår och resten av den vakna tiden så gick jag mellan saker. Aktiv dag med andra ord! Idag blir det viloförmiddag innan det är dags för mera jobb.7

En halvt vaken ida innan balettklassen igår…

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar