Annons
Annons


JAG HAR GJORT ETT FACELIFT


Har precis varit på en grym behandling hos Jeanette på SyAkuten. Min Zonterapeut gör nämligen också en behandling som kallas för ”FaceLift”. Det var det skönaste jag varit med om på länge! Vanlig ansiktsbehandling kan slänga sig i väggen!

Lite om behandlingen FaceLift…

Har inte tänkt på det innan men det man smörjer in sig med går tydligen rakt genom huden och in i blodet så väldigt viktigt vad man smörjer in sin kropp med och att det är naturligt. Jeanette själv är 50 år och har inte en enda rynka så jag kunde inte motstå att köpa hennes egengjorda ansiktsolja som är helt naturlig… 🙂

Går endast att köpa av Jeanette på Luntmakargatan 50 eller så kan an beställa den genom att maila: [email protected]

Rekommenderar då att samtidigt boka Zonterapi eller den underbara behandlingen ”FaceLift”. Värt varenda krona 🙂

Annons

5 kommentarer till “JAG HAR GJORT ETT FACELIFT”

  1. Hej Ida! Tack för världens absolut bästa blogg, blir alltid lika glad och inspirerad när jag läser! Jag har en fråga om stretch. Måste man variera sin stretch som man måste variera son träning för bästa resultat? Vänjer sig kroppen även vid om man kör samma stretchprogram?

    1. Hej och tack för din kommentar! Nej det är ju bara bra att kroppen vänjer sig vilket betyder att du får bättre rörlighet 🙂 Använd de stretchövningarna som känns bra. Testa gärna nya för att kanske hitta nya favoriter 🙂

    1. Den kostede 220kr 🙂 Man kan antingen använda den som den är eller blanda ner den i sin vanliga ansiktskräm. 

  2. Måste rätta det du har skrivit! Har nämligen skrivit ett projektarbete och undersökt just hudkrämer och dess påverkan på huden. Det  jag reagerar på är just det faktum att det vi smörjer in oss med absolut inte går igenom huden och in till blodkärlen!! Det finns en del substanser i krämer som kan absorberas av huden, men här talar vi om mikroskopiska mängder som är omöjliga att märka av. Det viktigaste att känna till om krämer är att den ska vara lagom fet för att passa till individens hudtyp och fungera som ett skyddande lager som bevarar hudens fethet – något som är avgörande för dess kvalitet. Om du vill få det bekräftat kan du ringa en läkare och fråga! 🙂 Inget illa menat, vill som sagt bara göra en rättelse! 🙂 kramkram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar