Annons
Annons


JAG HAR ALDRIG GILLAT LÖPNING!


YES mina vänner, Idag satte jag min första mil och under timmen! Det är väldigt stort för mig! Jag har aldrig varit någon ”löpartjej” och har alltid hatat att springa. Vet inte vad det beror på, kanske min ansträngningsastma eller bara lathet? haha.

Annons

Har endast en enda gång tidigare i mitt liv sprungit 1 mil och då var det inte planerat utan det bara blev så.

Idag när jag började springa kändes det tungt de första 20 minutrarna, men efter det började jag köra lättare intervaller så jag hade lite delmål på vägen och då blev det genast mycket lättare än att springa på samma fart hela tiden. Konditionsmässigt hade jag lätt kunnat orka lite till men tyvärr så sviker mina fötter mig! 🙁 Har haft problem med fötterna och stortåleden i snart 1 år och det är den som gör att jag inte kan träna dans längre då jag inte kan böja i leden och gå upp på tå. Kände tyvärr av skadan ganska rejält de sista 3 km idag så jag hoppas inte den sätter stopp för mig att klara veckans utmaning!

I alla fall kändes det grymt skönt att springa idag! Älskar det!

Laddade upp med en proteinbar från Fitnessguru. MUMS!

Sedan bar det av… 57min och 50sek sprang jag på

Svettig 🙂

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar