Annons
Annons


JAG FYLLER ÅR IDAG + VECKANS SCHEMA


God morgon älsklingar! Har haft världens bästa helg tillsammans med mina bästa vänner och har typ träningsvärk i käkar och mage efter att ha skrattat så mycket! Att hänga med dem är som medicin för hela själen. Är så glad och tacksam över att jag fortfarande har såå bra kontakt med mina barndomsvänner från Åmål. Vi är typ 10 st som fortfarande häger ihop och många av dem bor i Stockholm. Men efter pyjamaspartyt i lördag så sov Fia och Madde (på bilden ovan) hos mig och vi gick ut och åt lunch tillsammans. MYS!

Annons

Men men här kommer min kommande vecka…

MÅNDAG
Skulle egentligen till Göteborg och medverka i en inspelning hela dagen men av olika anledningar så avbokade jag det. En av anledningarna är faktiskt att jag fyller år idag och ville inte sitta 8 timmar på ett tåg denna dag. Haha. Men jag har ändå hunnit boka in lite möten bla. med mitt nya bolag och med min assistent. Sedan kanske jag ska försöka få till ett träningspass då det snart gått en vecka sedan jag tränade. Det har blivit så nu det senaste då jag haft fullt ös men önskar i alla fall framöver att jag får till minst 2 pass/vecka. Men i alla fall så är detta min födelsedag och jag ska unna mig och förhoppningsvis hänga med min älskade på kvällen!

TISDAG
Fota och filma massor med Lisa och sedan gå på möten under eftermiddagen.

ONSDAG
Filma en kolla med en annan youtuber som ska lära mig en sjukt cool grej. Sååå pepp på detta! Sedan ska jag ha möten med massa olika.

TORSDAG
Alltså jag har INGET bokat. Wohoo. Det får bli jobb hemifrån + träning denna dagen. LÄNGTAR!

FREDAG
Möte och jobb med Welloteket hela förmiddagen fram till 14 och sedan ska jag på möte och avslutar veckan med en engelskalektion.

LÖRDAG
Julfest hos min vän Moa 🙂

SÖNDAG
Fanträff tillsammans med Sabina Deciree och Therese Lindgren. Ska bli superkul att träffa några av er!

21 kommentarer till “JAG FYLLER ÅR IDAG + VECKANS SCHEMA”

 1. Stort grattis och lycka till med träning och allt! Snygg CK mössa förresten, har själv kollat på såna flera gånger.

 2. Stort Grattis på födelsedagen, i efterskott. Hoppas din dag blev toppen🎉🎂
  Finaste flickorna på bilderna😍
  Ha en fortsatt härlig vecka!
  Kram Ing-Marie

 3. Hej fina Ida!!! Den blåa jeans jackan du hade på dig under din musikvideo, vet du om den går o få tag i och isåfall vart? Är helt kär i den & kan inte släppa den, woow.

  Din låt och videon är helt galet bra! Sjukt bra jobb. Kram på dig fina du

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar