Annons
Annons


JAG BÖRJAR SE LJUSET!


Måste också berätta om att jag var på min 4:e och sista stötvågsbehandling för min skadade stortåled igår.

Jag fick min skada/överansträngning i novemer 2011 och sedan dess har det bara blivit värre. Jag har fått sluta träna dans i och med att jag inte kan gå upp på tå eller böja stortån åt något håll. Har faktiskt varit superjobbigt då jag till och med ibland inte kunnat gå pga. smärta i stortåleden! För 4 veckor sedan började jag med stötvågsbehandlingar hos Christer på Agilokliniken. Det har varit 4 st behandlingar med smärta men OJ vilka resultat det har gett! Nu kan jag till och med stå och balansera uppe å tå. Wihooo! Kanske finns hopp om att jag kan gå och träna dans snart igen lagom till sommarkurserna 🙂

Annons

Denna stötvågsbehandling jag gjort är kanon att göra på olika skador som tex. hamstring- eller axelskador och för att få bort ärrbildningar i gamla skador. Rekommenderar den verkligen! För mer info eller boka tid, besök Agilokliniken.

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar