Annons
Annons


JAG ÄR IMPONERAD!


DELTAGARE VECKANS UTMANING20140719-130436-47076276.jpg20140719-130436-47076855.jpg20140719-130437-47077406.jpg

http://elinth.myshowroom.se/

http://ffitnessfood.blogg.se/

http://dansbyvendela.fitnessguru.com/

http://eeolofsson.devote.se/

http://www.pepplollo.blogg.se/

http://fitnessmilli.se/natha

http://knutlisa.tumblr.com/

http://jaensson.blogg.se/

http://www.systrarnastark.blogspot.se/

http://byellenforsberg.blogspot.se/

http://www.nattstad.se/eelinjjohanna

http://www.nicoleidaelisabeth.blogg.se/

http://ericacatherine.blogg.se/

http://patrycjaa.blogg.se/

http://joohannas.blogspot.se/

http://jjennaa.blogg.se/

http://www.traindirty.devote.se/

http://www.wewellness.spotlife.se/

http://allltidanna.blogg.se/

http://josefinesilvia.myshowroom.se/

http://josefineedquist.blogg.se/

http://elinafront.blogg.se/

http://andreab.blogg.se/

amandajohans.forme.se

http://noalik.blogg.se/

Alltså jag säger bara WOW! Riktigt imponerad av era stretchbilder i #wargpower efter denna veckans utmaning. Grymt jobbat! Hur har det känts? Känner ni er mjukare i kroppen efter en veckans daglig stretch? Så kul att följa er både på instagram och på bloggen. Vill man följa någon av alla grymma tjejer på bilderna ovan hittar man dem i hashtagen #wargpower på instagram. Imorgon kommer en ny grym utmaning upp och jag hoppas ni är taggade? 🙂

WOW I´m really impressed of all your stretch pictures in #wargpower. Good job everybody who´s in this weeks challenge! How does your body feel? If you want to follow anyone of the awesome girls above you´ll find them in our hashtag #wargpower on instagram. Tomorrow I will give you a new challenge 🙂

 

Annons

 

5 kommentarer till “JAG ÄR IMPONERAD!”

 1. Hej Ida!

  Jag skulle verkligen vilja få svar på detta!

  Jag håller på att stretcha till spagat och splitt för poledance träningen. Jag stretchar kanske 4 ggr i veckan i 40 min plus. Är det farligt att stretcha för mycket? Jag har lite snett bäckene och har haft problem med svanken. Känner inte av det längre då styrketräningen löst väldigt mycket och jag har inte ont längre, men tänkte om jag kanske är extra känslig för något? Jag läste ditt inlägg om splitt där du skrev vilka galna stretching metoder ni använde och att det inte var undran på att många dansare fick ” byta höft”. Så, är stretching bra om man inte gör något galet och är det okej att stretcha den mängd jag gör? Kan ibland känna att jag blir lite öm om musklerna, är det vanligt?

  Blir jätte glad om jag får svar och jag bara älskar din blogg!

  1. Hej fina du! Nej stretch är inte farligt om man gör det lugnt och försiktigt på rätt sätt. Jag yogar varje dag vilket är stretch och det är bara bra för kroppen så fortsätt med det du. Kram Ida

 2. ”UNICEF har bekräftat att minst 35 barn i Gaza har dödats i luftanfall, och minst 269 har skadats. Det har också rapporterats att flera israeliska barn skadats på grund av raketattacker. 25 000 barn är i akut behov av psykosocialt stöd i Gaza.” Unicef, Sverige.
  Det här var några dagar sen, situationen är ännu värre nu då man säger att det är runt 200 döda. Det här är inte ett krig. Hade det varit ett krig hade det varit två arméer mot varandra. Det här är en militärmakt (Israel) mot ett folk som inte har en chans att försvara sig – palestinierna.
  Det kanske kan kännas som att det inte finns någonting vi kan göra åt det, men det är fel. Vi kan använda våra röster för att få till en förändring, men det krävs att vi hjälps åt.
  Min vän har formulerat ett mail som hon har skickat till de olika riksdagspartierna + regeringen. Ett mail som uppmanar till bojkott av israeliska varor. Vill du hjälpa till? Gå in på min blogg och följ instruktionerna.
  Tack!
  http://miramalin.wordpress.com/2014/07/18/palestina-3/

 3. Vill bara säga, Tack Ida! Jag har sedan ett tag tillbaka tappat min motivation för dansen men när jag bestämde mig för att anta den här utmaningen och började stretcha igen så har motivationen kommit tillbaka lite dag för dag. Dansen har alltid varit passionen i mitt liv och utan den är jag inte mig själv. Men nu är jag på väg mot mina mål igen, tack vare dig! Tack, tack, tack! Du är en stor inspiration och otroligt duktig!!

  1. Hej Lisa och tack snälla för din kommentar vad glad jag blir att höra! Att vara dansare är tufft och jag har själv hamnat i 1miljon svackor under min danskarriär men det är bara att kämpa på. Stor kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar