Annons
Annons


ETT INLÄGG TILL ER


Först och främst vill jag från botten av mitt hjärta tacka alla er fina läsare som är inne här varje vecka och läser och kommenterar. Ni anar inte hur glad jag blir varje gång ni lämnar ett spår efter er!

Jag skriver den här bloggen för er och jag tjänar absolut inte miljoner på att vara bloggare som vissa kanske tror. Jag har ett heltidsjobb och har även ett eget företag och driver vid sidan av denna bloggen för att jag tycker det är så otroligt roligt!

Har många gånger funderat på att lägga ner då jag ibland känner att jag inte hinner med, men min passion i livet är att sprida hälsa och träningsglädje och när jag får uppskattning från er via kommentarer och mail så är det helt omöjligt för mig att inte fortsätta att blogga! Så tack ännu än gång! Även om jag tyvärr inte hinner svara på alla mail så vill jag att ni ska veta att jag läser dem och verkligen uppskattar dem! Kärlek till er! <3

Jag känner att jag mer och mer hittar min väg och tro på träning och hälsa och kommer dela med mig av den här på bloggen. Många träningsbloggar hetsar otroligt med fitspo, pulver och piller. Så hoppas jag verkligen inte ni uppfattar min blogg? Sedan har många träningsbloggar också börjat köra på tvärtom då det bjuds på bullar, choklad och unnardagar varje dag och där det nästan har blivit lite ”fult” att ha ett klart träningsmål som har med utseende att göra. Så vill jag heller inte att man ska se på min blogg. Vill man ha en putrumpa och magrutor så är det inget fel med det och jag hjälper gärna till att tipsar!

Inom snart framtid kommer jag att byta bloggportal men ni kommer alltid hitta mig på idasfitness.se

Jag kan utlova ännu mer träningsinspiration, övningar, frågestunder, veckansutmaning och kosttips. Det kommer också att bli ännu mer video vilket jag vet att ni efterfrågar massor. Har ni fler önskemål så kom mer än gärna med dem? Den här bloggen är för er och jag vill fungera som er helt egna PT online 🙂 Hoppas ni hänger med mig? <3

Följ mig gärna på instagram @idasfitness (OBS! kontot idawarg är fake!)

Vill ni ha koll på uppdateringar så gå in och gilla min FaceBooksida HÄR!

och

Follow on Bloglovin

.

Annons

23 kommentarer till “ETT INLÄGG TILL ER”

 1. Är en ganska ny läsare och jag fastnade direkt! Älskar din blogg, tusen tack för alla bra tips både med kost och träning!

 2. För mig har din blogg allt vad en hälso o fitness blogg ska ha, love it 🙂 Håller med om att många hälsobloggar har börjat med en massa kakrecept o lägger ut en massa foton på kladdkakor osv , men jag vill inte äta kakor och efterätter, jag vill äta nyttig mat. Man ska ej skämmas för att vilja leva nyttigt och ha rutor på magen. Jag vill ha foton på magrutor o blir inspirerad när du lägger ut sådana. Din blogg ger mej så otroligt mycket ,jag har blivit mycket mer medveten om min hälsa och det viktigaste av allt är att jag mår så mycket bättre. Tack Ida 🙂

 3. Jag älskar verkligen din blogg Ida och jag beundrar verkligen dig och din självständighet! Du är en fantastisk inspirationskälla (faktiskt den bästa) och jag gillar alltid dina tips!! Så fortsätt med det du gör!!!
  Många kramar, din trogna läsare haha

 4. Du är en sån super inspiration för mig. Jag har läst din blogg i flera månader nu och kollar den flera gånger om dagen. Jag blir alltid så inspirerad, glad och träningssugen när jag går in här. Du har absolut den bästa bloggen och jag kommer alltid fortsätta läsa din blogg. Du har verkligen peppat mig till att gå och träna många gånger, du kommer med super tips på recept och roliga/bra videos och träningsövningar.

  Tack så jätte mycket för den bästa träningsbloggen, du peppar en verkligen! 🙂

 5. Jaa du inspirerar verkligen till att leva ett hälsosamt liv. Tack vare dig har jag själv börjat tänka mer på vad jag äter och har tagit många av dina träningstips till min egna träning. Stort tack för det!!

  Skulle också gärna få ett gott och nyttigt recept på både en pajdeg för matpajer samt efterrättspajer, eller en som funkar till båda såklart. Skull vara super då jag älskar pajer men svårt att hitta en pajdeg som är hälsosam 😀

  1. Tack vad roligt att höra <3
   Ska kolla vad jag kan hitta på för recept på pajdeg? Är nämligen allergisk mot jäst, men genomgår en behandling mot det så hoppas kunna börja äta nyttiga bröd/deg snart 🙂

 6. Jag har en fråga som du kanske inte kan svara på personligen (eftersom jag utifrån bilderna kan avgöra att vi har väldigt olika fysik), men tänkte att du rör dig med mycket träningsmänniskor och kanske har fler att rådfråga än vad jag har. Det är nämligen så att jag har stora problem med att inte få ont i axlarna medan jag tränar. Är storbystad, 85G-H och har måstat sluta med all träning jag tycker är rolig pga detta. Handboll, fotboll och löpning känns inte alls roligt längre när jag vet att jag kommer att ha ont efteråt för att jag inte hittar sporth-bh som funkar. Så om du har något tips som kan hjälpa mig åt rätt håll vore jag så otroligt tacksam! Kram på dig!

  1. hej! Jag skulle satsa på att stärka upp framförallt rygg, axlar och bålgenom styrketräning. Har man stor byst blir det högre belastning och krävs mer styrka att hålla uppe. Kör allt från roddövningar, chins och axelövningar med hantlar och även mycket övningar med egen kroppsvikt så du lär dig kontrollera din kropp. Känner du dig osäker skulle jag rekommendera att anlita en PT som kan hjälpa dig med övningar som passar just dig. Lycka till! Kram Ida

 7. Hej fina Ida!
  Jag brukar ofta gå in på din blogg, trots att jag inte är någon hängiven träningsmänniska. Men jag hittar många bra tips där och får inspiration till en hel del nyttigheter! Väldigt roligt att läsa dina inlägg!
  Jag undrar bara varför du tänker lämna Chic. Visst jobbar du där? Skulle vara intressant att veta!
  Hoppas dina gamla inlägg inte försvinner för det finns många bra övningar/ recept etc som jag gärna vill ta del av igen!
  Kramar S

  1. hej och tack snälla för din kommentar vad glad jag blir! 🙂 Mer nyttig matinspiration är på G!
   Jag jobbar på Aller Media där Chic är en del av företaget. Jag älskar chic både som sajt och som tidning och har trivts jättebra men det är dags att gå vidare för att utveckla bloggen på olika plan som inte är möjligt på Chic just nu.
   Mina gamla inlägg kommer följa med mig så ni lätt kan hitta recept och övningar 🙂 Kramar Ida

 8. Din blogg är min favoritblogg! 😀 Har läst den ca. 1 ½ år nu, bästa träningsbloggen som finns 🙂

 9. Jag har precis hittat din blogg, har bara kikat på den i några veckor men jag tycker väldigt mycket om den redan ska du veta! Det är den enda träningsbloggen som jag har hittat som är helt vettig, och som du sa, inte för mycket åt något håll. Beundrar dig! Bra tips och förslag på nya övningar, och mycket inspirerande med utmaningar osv. Kommer absolut fortsätta att läsa 🙂 Mvh Linnéa

 10. kom precis hem från en 3 veckors semester och motivationen har knappt skådat såhär dåliga dagar som nu tyvärr! Skulle du sluta blogga skulle jag gråta, haha. Efter att ha läst de jag missat från din blogg under semestern klättrade motivationen plötsligt sig lite uppåt, och nu går jag till gymmet! Tackar gud för Ida Warg!

  1. haha vad härligt att höra! Välkommen hem och i höst så kör vi! Den 12e börjar jag med veckans utmaning igen och då räknar jag med dig 😉 Kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar