Annons
Annons


IT´S OK TO BE DIFFERENT!


Efter att ha kört 2 träningspass idag, 1 långpromenad och 1 gympass för rygg och mage, så känner jag mig lite mör och inte alls på humör att gå ut på festligheter. Ligger hemma i soffan och myser  i min älskade ”sparkdräkt” och jobbar istället.

Annons

Jag älskar  att att vara själv hemma och jobba och speciellt när det inte är någon tidspress.

Min pojkvän tycker jag är lite konstig när jag väljer att vara hemma själv en lördagkväll istället för att gå ut och träffa vänner. Men det är så jag är! Drog ett änglakort igår där jag frågade vad jag skulle tänka på? På kortet stod det ”It´s OK to be different! I förklaringen stod det att jag ska fortsätta vara mig själv  och lita på att det alltid räcker till. man kan inte vara alla till lags hela tiden. Alla är olika och finns på jorden av olika anledningar! Klappa dig själv på axeln innan du somnar och kom ihåg att du duger som du är!

8 kommentarer till “IT´S OK TO BE DIFFERENT!”

  1. Låter som att du kanske skulle ha lite användning för korten ändå. 😉 Har en annan tjej som är intresserad av den nu så du får bestämma dig snart om du skulle vilja ha den. 🙂 PUSS min lilla unicorn!

  2. men så är jag med, fattar inte hur alla orkar vara så sociala hela tiden haha. Gillar att vara hemma, ladda batterierna och umgås lite med mig själv. Alla andra verkar inte behöva det. Jag själv kallar det för att läka… Händer ofta då mina kompisar drar ut och jag avstår för att vara typ.. hemma… och.. slappa? haha. lite ovanligt beetende av en 17 åring kanske. Jätte bra blogg föreesten, taggar och håller mig på rätt spår till träningen som jag är väldigt inne i just nu :)!! tack

    1. nej jag vet! Jag orkar heller inte vara social ibland! Tycker det är jobbigt! Sedan är jag ingen nattmänniska under de perider jag tränar utan blir supertrött runt 23 😀 Inget fel med det, kanske kan starta en klubb då vi samlas och sitter tysta och slappar tillsammans 😀 Haha Tack för din kommentar

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar