Annons
Annons


INSPIRATION <3


Äntligen måndag… favoritdagen! 🙂 Haha.

Tänkte börja denna måndagen med en inspirationsvideo som Julia skickat till mig.

Hur COOLT är inte detta? 70 år och tävlar i Body Building…

2 kommentarer till “INSPIRATION <3”

 1. Hej Ida! 
  Jag har nu börjat med att träna mycket mera. Just nu tränar jag varannan dag.
  Fast jag tränar min mage varje dag. Jag vill så gärna ha magrutor och bestämt mig för att iaf försöka.
  Och jag vet ju även att kosten är väldigt viktig. Jag har börjat äta mindre kolhydrater och mer protein. 
  Och jag gör b.l.a de övningarna som du gett oss då. Men då kommer vi till sak då…
  Jag äter en macka, filmjölk och apelsinjucie till frukost. Till lunch äter jag ju skollunchen. När jag kommer hem från skolan ( runt 3) äter jag ett mellis eftersom jag oftast är hungrig då. Jag brukar ta mjölk eller juice(proviva eller apelsinjuice) oftast. Fast det händer några få gånger att jag tar O’boy men då bara en liten sked. Och till det macka med någon skinkost eller liknande. Till middag äter jag det som serveras. Och hela tiden tänker jag: Ät inte så mycket kolhydrater utan byt ut det mot mer protein istället. 
  Men jag skulle vilja fråga dig om du har något tips att äta till frukost och mellis? För det jag äter just nu till frulle och mellis kanske inte är det mest nyttiga och bästa alternativet. Och om du har något tips på en väldigt god och bra maträtt också. För jag bor hos min pappa och han lagar ju oftast maten då. Så jag kan inte göra så mycket om det skulle bli typ pannkakor någon gång ibland(händer dock inte alls ofta) . Jag är bara 12 år och kan inte laga så mycket mat själv liksom.
  Men hur som helst, om du har något tips på någon bra frukost och mellanmål får du verkligen jättegärna svara på denna kommentar i ett inlägg. JÄTTE TACKSAM BLIR JAG DÅ!
  Tack för en inspirerande blogg! 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar