Annons
Annons


INSPELNING AV MATLAGNINGSPROGRAM


ida-warg-raw-food-1ida-warg-idas-kökidas-kök-ida-wargraw-food-Ida-Warg

Så roligt att så många av er gillade min nya youtube serie ”Idas Kök”. Förra vecakn var det premiär och ni kan se det avsnittet HÄR och senare idag släpps avsnitt nr 2. Igår så spelade jag in ytterligare 4 st avsnitt och jag hade finbesök av en grym kock som lagade den godaste maten jag smakat på länge och recepten kommer med programmen som släpps om någon vecka.

Annons

Wohoo ja är så taggad på Idas Kök och vill bara spela in mer! 🙂 För att få alla grymma recept så glöm inte prenumerera på min youtubekanal HÄR för att inte missa något avsnitt! Kramis, I

//English: So fun that you liked my last episode of ”Idas kitchen”. You find the last episode HERE (eng sub) and later today I will post episode 2. Yesterday I recorded 4 new episodes and I had a visit from a cruel chef who cooked the most delicious food I’ve tasted in a long time. To get all good recipes do not forget to subscribe to my youtube channel HERE. Love, I

 

10 kommentarer till “INSPELNING AV MATLAGNINGSPROGRAM”

 1. Hej Fina Ida,
  Det är SÅÅ roligt med Idas kök och det är verkligen uppskattat med all den härliga energi du sprider.
  Jag har en fråga =)
  Jag tänkte beställa chlorella och cellenzym nu då du pratat så gott om det, jag har riktiga problem med min mage och vill kolla om det blir bättre.
  Jag tycker dock det är liite dyrt och undrar om det finns någon rabattkod man kan använda via Dig?=)

  1. Hej Wiktoria och tack snälla vad glad jag blir 🙂 Svarar på din kommentar i ett inlägg inom kort så håll utkik 🙂 Kramis

  1. Jo jag har fått många frågor om det så tänkte göra ett inläg om det inom kort. har bara inte fått tummen ur här 🙂

 2. Hej Ida! Älskar Idas kök och hela din youtube-kanal, så härligt att se och väldigt uppskattat! Men jag har en fråga. Jag är gluten intolerant och tänkte börja prova amaranthgröt till frukost. Men när jag söker på det finns det tre olika säker att köpa, amaranthmjöl, amaranthflingor och bara amaranth. För att göra gröt, vad är det man ska köpa?

  1. Men å tack vad glad jag blir att höra 🙂 jag kör amaranthflingor till gröten. Har testat på vanlig amaranth men det blir inte lika gott 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar