Annons
Annons


INGET ÄR OMÖJLIGT


Svar på kommentar…

Hej!
Förra året började jag discodans dvs när jag var 14 år och har nu gått 2 terminer och ska börja min tredje till hösten. Mitt mål är att bli en utav sveriges bästa discodansare, men tror du att jag har någon chans att lyckas eftersom jag inte har hållt på så länge? Jag tränar en gång i veckan, men finns det något annat jag kan göra för att komma i bättre form och kanske uppnå ungefär samma form som andra discodansare i ungefär samma ålder? Jag har bra taktkänsla och har dansat 3 terminer då jag var i ca 10 års åldern, men jag ser jämt duktiga dansare som började riktigt tidigt, vid kanske 6 år, måste man börja tidigt eller kan man komma ikapp om man jobbar extra hårt?
Skulle vara jättetacksam för svar! :)

SVAR: Härligt att höra att du har ett sådant tydligt och högt mål.

Annons

Har man inte det så når man aldrig till toppen heller. Självklart så kan du lyckas. Vill du och satsar hårt så går allt!

Disco kräver väldigt bra kondition, flexibilitet, styrka och explosivitet blandat med en stor portion utstrålning. Att träna kondition, stretch och styrka hemma eller på gym utöver dansträningarna är ett måste om man vill nå högt!  Att kunna sitt program utan och innan flera veckor innan tävling är också ett hett tips 😉

Självklart kan du komma ikapp. Man kan allt om man bara vill!

Kram Ida

Här kommer en bild på Sofie Ericsson från min gamla dansskola i Åmål som förra året blev Världsmästarinna i Disco. Grymt jobbat!

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar