Annons
Annons


HUR SLUTAR JAG ATT ÖVERÄTA?


Hej! Jag tänkte om du kunde hjälpa mig. Jag är på riktigt alltid hungrig & när jag inte äter blir jag illamående för att jag är hungrig & magen kurrar, jag äter som jag ska & har prövat alla medel,trick o tips.

Annons

Det finns liksom inget stopp & vi ska inte prata om hur det är på kvällarna , det känns som att min magsäck är lika stor som en riktigt överviktig person, förstå mig rätt..Detta får mig att må väldigt dåligt , som ett missbruk & det har vart stunder de gått så långt att jag försökt att verkligen inte äta mer än jag bör men ibland slutat med att jag hetsätit tills jag spytt. Jag vet att det är ett helt sjukt beteende men jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Jag är 158cm lång och väger 60 kilo det är egentligen inte så jätte mycket , men ändå mer än jag bör, för mig betyder inte viken så mycket men jag har ändå överflödigt fett jag inte behöver ha, speciellt på magen..jag tränar varje vecka , vissa gånger 1-3 andra 5-6 alltså väldigt olika, har även hetstränat förut vilket lett till att jag tappat träningslusten & har inte lika mycket ork o motivation längre..snälla vet du någon lösning eller har några tips mer än de vanliga?

SVAR: Hej tjejen! Jag har också alltid varit en hungrig tjej och det kan vara riktigt jobbigt ibland. Nu är det svårt för mig att ge dig exakta råd då jag inte vet vad det är du stoppar i dig när du äter? Men det som hjälper för mig är att äta mer protein och bra fetter i din kost då det fortare gör att man blir mätt och det håller längre. Det är väldigt svårt att överäta protein och fett medan man nästan kan äta obegränsat med kolhydrater. Skippa alla snabba kolhydrater då det kan öka suget efter mer. Känn efter, är du verkligen hungrig eller bara sugen? Drick ett glas med pressad citron och vatten innan måltid och känner du sug efter så ta en kopp te (utan socker eller honung). Att äta ordentligt och regelbundet under första delen av dagen är nästan avgörande för mig. Har jag inte gjort det så blir jag alltid galet hungrig och sugen på saker under andra delen av dagen. Hoppas du fått lite tips. Lycka till! Kram Ida

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar