Annons
Annons


HUR HAR VECKANS UTMANING GÅTT?


Å så trött och hungrig jag är! Har precis kommit hem från gymmet där jag kört 5 km löpning så fort jag kunde, vilket blev ca 25 min och 35 sek. Dock så gick jag den första minuten som uppvärmning så måste se till att kolla tiden från och med där jag börjar springa nästa gång. Det var tungt för benen att springa idag! Kan beror på att jag bara käkat en keso med bär till lunch innan träningen? Ska  se till att få i mig en dunderlunch nu dirrekt!

Annons

Har i alla fall duschat och sitter i min favorit mysdräkt från HomeruN och strechar lite rumpa. Glöm inte att ni fortfarande har 20% rabatt på allt från HomeruN, både i butiken på Odengatan och på deras webshop –> http://www.homerunstore.se/sv/ Det enda ni behöver göra är att uppge idawarg vid ert köp. 🙂

Så här pigg och glad är jag nu… NOT 😀

 

Med lite mat i magen så ler jag igen. 🙂 Medan jag äter kan väl ni berätta hur veckans utmaning har gått? Har ni klarat den? Har ni kört från tårna eller knäna? TELL ME!!!

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar