Annons
Annons


HUR FÅR MAN PLATT MAGE?


Svar på kommentar…

hej, kollar alltid din blogg efter insperation och bli taggad för att träna! jätte bra blogg
Jag undrar vad du brukar göra för att träna magmusklerna och få en fastare mage?

och har du nånsin provat Lchf metoden? och isf funkar den?

Annons

hör gärna av dig

SVAR: tack för din kommentar, roligt att höra 🙂

Jag kör mycket varierad magträning med crunches åt alla håll, med vikter utan vikter, i maskin, tillsammans med en kompis, plankan mm. Träningen stramar till magen men för få bort fettet bör man se över kosten och även köra lågintensivträning.

Jag har precis slutat äta enligt Lchf. Skulle egentligen bara testa den i 1 vecka men det blev nästan 2 månader. Kosten funkade bra när jag bara tränade 1 gång om dagen och då på gymmet, men nu när jag börjat dansträna igen och har pass på 3 timmar i sträck och sedan direkt till jobbet då jag jobbar som danslärare och även det är fysiskt så funkar det inte utan kolhydrater. Jag behöver dem men jag ser till att välja bra kolhydrater som havregryn, råg, knäckebröd fullkornsprodukter och quinoa.

Men ibland slinker det in någon middag enligt lchf och under lugnare perioder kommer jag säkert lägga in endel lchf. Jag anpassar helt enkelt min kost efter hur mitt liv ser ut för tillfället. Mycket träning = mycket kolhydrater. Lite träning = mindre kolhydrater.

Sedan måste jag även flika in att min orsak till att äta enligt lchf var inte att tappa vikt utan att hålla vikten, inte få blodsockerdippar och för att min mage blir lugnare 🙂

Lycka till!

Kommentera | Translate


Annons
Laddar