Annons
Annons


HUR FÅR MAN EN SNYGG RUMPA?


God Morgon!

Börjar dagen med lite ”rumpsnack”. Har fått endel frågor om hur man får en snygg vältränad rumpa? Om jag hade ett svar på detta så skulle jag dela med mig av det men tyvärr är det lite svårare än så. För min del så vill jag ha en musklig putande rumpa och till en snygg rumpa tillhör i min värld ett par snygga vältränade ben. Som tur är så går det att forma kroppen med hjälp av att bygga muskler och nu tänkte ge er 2 av mina bästa rumptips 🙂

Annons

Powerwalk i uppförsbacke. Detta tar väldigt bra på baksida lår/rumpan. Kör alltid en liten lutning på bandet när jag värmer upp.

Utfall. Kör utfall med hantlar i vardera hand. Jag brukar köra 20 x 3. Viktigt att tänka på i denna övningen är att ha 90 graders vinkel vid båda knäna för det är lätt att gå för lång över med främre knät över foten och då kan man skada knät. Tänk då att lägga mer vikt och böja mer på bakre benet. Håll buktrycket under hela övningen och gör den excentriska fasen sakta (3-4sek) för att sedan skjuta dig tillbaka till axelbred utgångsposition.

Fler rumptips kommer…

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar