Annons
Annons


HUR FÅR MAN BÄTTRE SJÄLVFÖRTROENDE?


sjalvfortroende

En ny video där jag pratar om självförtroende och självkänsla och ger mina bästa tips på hur man förbättrar det –> Kolla videon HÄR!

16 kommentarer till “HUR FÅR MAN BÄTTRE SJÄLVFÖRTROENDE?”

 1. Jag blir så arg på mig själv som har fördomar mot dig bara för att du bor på Östermalm!:p Jag tror dom flesta har det, men är glad att du kan motbevisa dom!

  Hade du själv fördomar innan du flyttade dit?:) har dom ändrats nu?

  Du är en toppen tjej som är min förebild:)

 2. asså sötnöt Ida! <3 Tack för att du svarade på min kommentar! suuperbra tips ju! anledningen till att jag frågade var väl för att jag pluggar till fysioterapeut i gbg och jag har failat på en tenta mer än en gång (mer än två också ehehe) och då typ börjar jag ifrågasätta om det är meningen att jag ska fortsätta plugga över huvud taget… Men du har så rätt, kan andra så kan väl jag med! jag får helt enkelt göra den där tentan tills jag klarar den ;D Tack för motivationen! Keep up da good work! Kramar

  1. Men så lite finis. Jag förstår och ge inte upp utan kör tills du klarar för en dag kommer du göra det! Andra har klarat det då kommer du också göra det! Kramis <3

 3. Efter din nyårsvlogg kom jag att tänka på att det hade varit superkul om du kunde göra ett inlägg eller en video om hur du tänker kring graviditet och barn 🙂 Så himla bra förebild du är, och du blir bara bättre och bättre för varje dag <3

  1. hej Anna och tack snälla vad otroligt glad jag blir <3 Jag har fått den frågan många gånger men inte svarat då jag inte riktigt vet vad jag ska svara men kan göra en video om det snart 🙂 Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar