Annons
Annons


HUR BLIR JAG AV MED FETTET PÅ LÅREN?


Hej Ida! Jag tror detta är första gången jag kommenterar här, så måste säg hur grym blogg du driver. Fantastisk!
Jag har en liten fråga som du kanske kan hjälpa mig med. Jag har länge försökt bli av med fett på låren.

Annons

Jag är väldigt liten och smal men vältränad. MEN mina lår passar verkligen inte in på min kropp anser jag. De är helt enkelt för stora. Det ”stora” partiet är på höfterna och innerlår. Jag har ätit rätt onyttig för ett tag sen och det har lagt på sig nu. Hur ska jag träna för att bli av med detta? Vet att man ej kan ”punktbränna” men vad ska man göra i en sådan här sits? Börjar känna desperation och vill inte utveckla ätstörning för att kunna nå mina mål…

SVAR: Hej tjejen och tack snälla 🙂 <3 Du har helt rätt, det går inte att punktförbränna och vi alla lägger på oss fett på olika ställen.

Tycker du ska börja med att kolla över kosten och byta ut snabba kolhydrater mot långsamma kolhydrater och jag rekommenderar alltid att äta en glutenfri kost då gluten gör mer skada än nytta för dig. Sedan skulle jag rekommendera en kombination av styrketräning och konditionsträning. Cirkelpass är grymt! Du hittar en superbra pass på filmen nedan 🙂

Sedan tycker jag att du är alldeles för hård mot dig själv. Det är inget fel att ha mål med utseendet men att säga så dumma ord om sig själv och om din kropp som gör att du kan leva i denna fantastiska värld varje dag är bara dummt och kommer precis som gluten göra mer skada än nytta. Börja tänka positova fina tankar om dig själv varje dag istället så kommer du må mycket bättre och ha roligare på vägen mot dina mål.

Kör hårt! Kram <3

[youtube id=”wcdvW-YuyGs”]

 

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar